Liydmila
Liydmila
Новачок
Відгуки Liydmila
Коментарі Liydmila
Отримано лайків
2 Like
Liydmila

Avon запрошує до країни чудес

Привіт.
Вчора отримала продукти на тестування: Крем-гель для душу "Вершки і какао" та "Сироватку для обличчя з вітаміном С".
Зазначу, що Avon не користувалась років 15, а це вирішила спробувати.
Перше враження?
Гель.
Запах цікавий, відразу ідентифікується, як Avon. Це, ніби, брендовий запах. Солодкий, але не приторний. На шкірі тримається доволі довго. Піниться гарно.
Сироватка: польського виробництва, перекладу на українську немає, але зараз це не проблема. Гарний флакон. Склад на поціновувачів, як на мене - забагато зайвої "хімії" - особливо запашник (ароматизатор). Для мене воно, вибачте, смердить. Хімічно - спитрово-цитрусовий запах. Нагадує одеколон дідусів. І тримається доволі довго - ввечері нанесла на зап'ястя і на ранок ще відчувала.
Ось і зараз, нанесла близько 09:00, минуло більше 2х годин і єдине, що хочеться зробити - змити. Ця віддушка не дає вільно дихати. Сумніваюся, що зможу спромогтися ще хоч раз її затестити.
Тепер розумію, чому 15 років тому відмовилась від Avon - ароматизатори - вони "хімозні", від них, чомусь, страшно болить голова.
Пішла змивати:(
У відгука 3 коментарі
Модератор Ірина
Добрий день. Дякуємо за відгук. Сприйняття ароматів дійсно може буде індивідуальним, те що комусь може бути занадто - іншому нормально. Я придбала собі таку ж сироватку, аромат парфуму відчувається, але особисто мені подобається, і через хвилин 5-7 я його вже не відчуваю на собі. Сподіваємося, що ви продовжите ділитися з нами своїми відгуками. Гарного дня.
KaterinaFil
Так, погоджуюсь з Вами, мені також з самого початку, як тільки відкрила флакон з сивороткою засмутив його аромат. Я теж сумнівалась, чи зможу користуватись цим засобом з такою насиченою віддушкою... але спробувала, і на щастя, аромат майже відразу після нанесення зникає... тому рекомендую обов'язково спробувати.
Liydmila
KaterinaFil, намагалась спробувати протягом останнього місяця декілька разів. Нажаль, моя думка не змінилась. Хоча, шкіра виглядає краще. Згодна, що аромати - це індивідуально. Але, без запашника сироватка була б не гіршою. Доречі давала тестити знайомій - їй подобається. Планує купувати.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися