По перше, хочу відзначити те, що раніше використовувала лише ваніліном торгової марки Dr.Oetker.
Раніше я тільки купляла тортики з желе, адже часу обмаль а для мене це найулюбленіший вид десерту.
Після того, як портал на пробу надійслав мені такий сюрприз, я мала змогу відчути себе в ролі кондитера.
Отож,я вперше готувала бісквітний торт з желе.
Торт був досить легким в проготуванні.
Після того, як мій бісквіт охолов, я вирішила прикрасити його з допомогою полуниці в желе, таким чином придавши апетитного вигляду моєму десерту.
Желе лягло рівним прозорим слоєм та швидко застигло.
Після приготування, торт стояв в холодильницу 8 годин.
Желе у поєднанні з бісквітом ніжне, легке і смачне, швидко тане у роті.