Я не дуже люблю консервувати, але Желфікс не дав мені вибору))
Забігаючи наперед, все вийшло чудово та смачно!
Робила варення з половинок абрикос з Желфікс 3:1. Абрикоси люблю, щоб були цілими, не кашею, тому не перетирала.
Рецепт зовсім не потребує додаткових дій: вимив, засипав цукром з Желфіксом, закип'ятив та розлив по стерилізованим баночкам. Хіба не чудово? Мої 4 баночки вийшли з 1 кг. абрикос.
Вийшла в міру густа консистенція.
В мене абрикоси були дуже солодкі та м'ясисті, тому варення вийшло ну дуже солодке. Якщо у Вас так само, то, думаю, цукру можна ще менше покласти.
А так, звичайно, що я раджу усім спробувати готувати з продукцією Желфікс. Це смачно та просто!