Хоч в темі і мало бути желе, але автовиправлення виправило найбільш вдало. Адже торт ми «жере» дуже швидко. Більш вдалого фото навіть і не вийшло, бо до вечора фоткати не було що)
На фото чізкейкова тарта, з домашнього творога, вишнею, та желе для торта від dr. Oetker. Шкода, що смак не передати.
Найперше що хочеться сказати, це те, що желе дуже швидко застигає. Знаючи як дооовго застигає звичайне кляте желе на торті, що він встигає розмокнути і зробитись в однорідній каші, я без задніх думок вирішила приготувати желе поки тарта в духовій шафі. Розігріла, вимкнула на плиті. І через 5 хв в кастрюлі желе застигло ?. Ну думаю - клас. Саме так я і планувала. Поставити кастрюлю біля тарти і дати ложку. Типу їш з желе в прикуску. Але вирішила його повторно розігріти, і все ж спробувати залити саму тарту. Результат на фото. Застигає дуже швидко, тримає форму, не резинове і без тонни цукру. Можна замінити на цукрозамінник за смаком! Для пп - саме те!
А висновок: не треба «щьолкати клювом» бо будете їсти ложкою з кастрюлі, ну або повторно гріти)