Марія Олександрівна Ремська
Марія Олександрівна Ремська
Connoisseur - Blogger
Reviews Марія Олександрівна Ремська
Comments Марія Олександрівна Ремська
Likes received
15 Like
22:59 10.06.2021
Марія Олександрівна Ремська

Смачні та корисні палички DentaLife від Purina

Велике спасибі організаторам за таку чудову можливість, тестування смачних та корисних паличок.
Продукт дійсно хороший і результат видимий.Зуби у моєї красуні Тріксі стали білішими , чистішими, зменшився неприємний запах з рота. Самі палички є зручні, собака тримала їх лапою, вони є мягкими і не подразнюють ясна. Крім того містять вітамін D, що є дуже важливим. Не містить штучних барвників та цукру. В загальному очікувані результати справдилися. Я задоволена якістю даної продукції. Рекомендуватиме усім знайомим. А сама і надалі тішитиму свою собачку такими смаколиками. Вона цього заслужила бо до донедавна жила у притулку. Дякую ще раз Вам .
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Review has 0 comments
22:35 10.06.2021
Марія Олександрівна Ремська

Смачні та корисні палички Dentalife

Щиро дякую, що обрали нас мене та мою красуню Тріксі, бути експертами, як я уже писала, собака спочатку пробувала її з обережністю , так як до цього часу не пробувала даної продукції. Та їй сподобалось і щодня побачивши мене чекала на нову порцію. Ця паличка є виручалочкою так як допомагає захистити здоров’я порожнини рота та загальне самопочуття собак,
зменшує накопичення нальоту та зубного каменю сприяє захисту від пародонтозу. Для мене це є важливим так як зуби своїй собаці я не чищу.
Після прийому палички загальне самопочуття собаки було чудовим, а зуби біліші.
За допомогою простого щоденного догляду за порожниною рота можна допомогти поліпшити здоров’я собаки та зупинити розвиткок стоматологічних проблем.
Щодо самого упакування то воно є зручним. Ми куплятимемо дану продукцію і надалі. Дякую щиро.

#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Review has 0 comments
03:48 07.06.2021
Марія Олександрівна Ремська

Смачно і корисно з Purina

#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Знову пощастило бути експертом і цього разу тестували разом з собачкою Тріксі , палички- ласощі для особливого догляду за ротовою порожниною Dentalife від Purina. Ми таке пробували вперше, так як моя собачка у мене з'явилась уже в дорослому віці і до того часу таких смаколиків не коштувала бо жила у притулку для собак, то я не була впевнена , що даний продукт їй сподобається і чи вона їстиме його взагалі. Але після отриманої першої порції( палички) ,собачці вона посмакувала і наступні рази чувши шарудіння пакета, чекала на нову порцію. Як на мене зуби у собаки стали явно біліші.
Так як я не чищу своїй собаці зуби то саме ці палички є паличкою-виручалочкою для нас. Смачні і корисні. Думаю ми їх куплятимемо і надалі. Усім рекомендую спробувати, собачка Вам за це буде вдячна.
Review has 0 comments
20:30 11.03.2021
Марія Олександрівна Ремська

Чудовий додаток!

Хочу висловити подяку за вибір на мою користь,за можливість протестувати додаток Аудіоказки українською. Цим додатком користувалася і вдома ,і на роботі. На роботі (я працюю в дошкільному закладі)перед обідним сном включала діткам аудіоказки, вони ,щоб їм послухати,швиденько їли та переодяглись бо знали,що почуть , щось цікаве і повчальне,щось пригодницьке. Іноді просили дві казочки, йшла їм на поступки. Голоса, інтонація ,вимова ,звуки, заворожуючі моменти, усе діткам надзвичайно подобалось. А вдома, щовечора мене з нетерпінням чекала моя донечка Єва. Якщо я бачила,що вона надто активна того дня ,включала казочки довші за часом, а іноді ми і не дослуховували і засинали, ну дуже вже заколихували)) Додаток простий і зручний у користуванні, тільки от один нюанс таки був,не було короткого опису даної казки, що дуже спроситило б у виборі. А ще добре було б ,якби те,що ми уже прослухали ,якось зберігалось в папці "переглянуті" бо бувало, що я включала,а дитина казала,що це ми вже слухали. А так,все влаштовує.
Казка важлива у житті дитини. Добрі казки розповідають малюкові про добро і зло, вчать чинити правильно і позбуватися надуманого страху. Прочитана перед сном казка — запорука міцного сну та приємних сновидінь.
Велике спасибі, що цей додаток звучав ,саме на українській мові.
Дякую!
Review has 14 comments
16:37 10.03.2021
Марія Олександрівна Ремська

Аудіоказки українською.

Додаток шикарний,усе подобається і озвучка,і казки ,і зручність у використанні. Не було проблем із реєстрацією,все просто та зрозуміло. Великий вибір казок,як народних так
І авторських. Озвучка бездоганна, чудова ,інтригуюча,іноді де було страшніше(голосніше) в сюжеті, скручувала сам звук,тому не вважаю це недоліком. Дитина слухала щовечора із задоволенням, просила навіть одразу дві послухати. Один нюанс таки був ,хотілось би короткого опису на ту чи іншу казку . Було б взагалі супер. Мало казок ,таких,що вивчають у садочку авторів: Лесі Українки, Сухомлинського та ін.,хотілось б поповнити ними галерею. Дякую за можливість протестувати. Я порадила цей додотак усім своїм знайомим "мамочкам". Пізнавально,захоплюче,повчально, діти вчаться за допомогою казки добру та пробуджується уважність та співчутливість. А це головне!
Review has 1 comment