Ніколи не готувала та не куштувала пудінг. DrOetker надав чудову можливість виправити ситуацію) Вирішила приготувати пудингово-сметанний пиріг)
Основа пісочна. На форму 18 см., потрібно: масло вершкове - 100 гр, борошно - 150 гр, цукор - 50 гр. та 1 жовток. Збити-змішати все до однорідності. Тісто вигружаємо у форму та розподіляємо по ній, не забуваємо робити бортики, вони повинні бути високими.
Далі збиваємо крем і для нього в тій же чаші комбайна з насадкою "металевий ніж" збиваємо в однорідну масу:
яйця - 2 шт та курячий білок - 1 шт
цукор - 90 гр
сметана - 400 гр
пакетик пудингу DrOetker - 1 шт.
ваніль та сіль по щіпці
Збиваємо крем та виливаємо в пісочну основу. Розігріваємо духовку до 175 С градусів і випікаємо наш пудинг там 45 хвилин, потім дістаємо і повністю охолоджуємо.
Дуже смачний, ніжний, повітряний пудинг) Охолоджений пудинг з гарячою кавою чудовий контраст та смак)
Обов'язково ще спробую приготувати пудинг в чистому вигляді.