Review

04:26 23.06.2018
gourmet
Доброго дня. Пройшло кілька днів після того, як я закрила 3 види варення. На фото із баночками ви бачите варення із вишні і Желфікс 1:1 зліва, абрикосове желе з Желфікс 1:1 посередині і вишневе варення із четвертинок вишень із Желфікс 2:1 справа. Як видно на фото, вишня із Желфікс 2:1 вийшла більш яскравого кольору. Також воно вийшло дуже густим, одразу застигало на тарілочці. Фото, де баночка в руці зроблено десь за півгодини після того, як я їх закрила, і на той час варення вже повністю набуло желеподібної маси. У великих баночках повністю захололо до наступного дня. Абрикосове желе із Желфікс 1:1 застигало повільніше, але за 3-4 дні вже застигло повністю і не переливається, коли перевертає банку. Вишня із Желфікс 1:1 у малій баночці в холодильнику теж застигла одразу. А у великих баночках поступово набувала текстури киселя. У мене вона не загусла повністю, але все одно, варення вийшло значно густіше за те, що готується традиційним способом. Хотіла ще спробувати зробити з малиною, але ту, що привезла з дачі, діти поїли ) Сподіваюся, ще встигну зробити його до кінця проекту. #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Review has 0 comments
To leave a comment you need Sign in