Review

05:29 23.06.2018
lisovetska
Всім привіт, вчора я готувала, джем із чорної смородини. В мене він вийшов просто чудовим, желеподібний, чудово тримає форму, не тече по руках, якщо їсти з хлібом(залишилось чріхки на пробу). Колір чудовий. Готувала його так: 1,5 ліри смородини; 1літра цукру; пакетик "Желфікс" 2:1. Ягоди подрібнила змішала з "Желфікс" 2:1, поставила варити, коли закіпіло додала цукор, варила 10хв. Розлила у банки. Готово!!! Відтепер і подальшому буду використовувати "Желфікс" для приготування жемів, варення. Рекомендую всім!!!
Review has 1 comment
Модератор Ольга
lisovetska, чудова консистенція. Я також полюбляю такі джеми зі смородини. Пам'ятаю, бабуся моя одного разу закрила джем-желе, але як вона чаклувала над такою консистенцією без Желфіксу я не уявляю.
To leave a comment you need Sign in