Review

13:32 18.07.2018
Лариса-Г.
Участь в тестуванні беру вперше і для мене це стало цілковитою несподіванкою. Анкету на участь я заповнила та й ніколи було слідкувати чи вибрали мене. Але коли прийшло смс з Нової пошти у мене був радісний шок. Дуже дякую за можливість приймати участь в тестуванні і спробувати чудовий продукт від Dr.Oetker Желфікс. Шкода, що для мене трішечки запізно дістався Желфікс, оскільки основні "запаси на зиму" я вже зробила. Але це додаткова можливість спробувати якість нові цікавинки, та ще ж будуть яблука восени. Коли забрала посилку із Нової пошти, була дуже задоволена вмістом, сподобалося що було не по одному пакету, а аж по три, отже є можливість спробувати не в одному, а в декількох заготовках. Знайомство вирішила розпочати з Желфікса 1:1 і чорної смородини. Варення я роблю із цілих ягід і варю його завжди довго, а цього разу вирішила варити без шкірок і протерти ягоди через сито. Для 2 кг ягід я взяла 2 кг цукру і 1 пакет Желфіксу 1:1, я знайомила з інструкцією і читала, що пакет на 1 кг, але вирішила спробувати на 2 кг, хотіла, щоб вийшов не желейний джем, а середньої густоти. Перетерті ягоди змішала з Желфіксом, попередньо додавши до нього 2 ложки цукру, закип"ятила, потім додала цукор і варила 5 хвилин. Банки я завжди стерилізую, що зробила і цього разу, а одну банку вирішила не стерилізувати, подивлюся, що буде. Варення розлила по банках, воно було рідке, коли розливала, на 5 хвилин перевернула догори дном, а потім залишила охолоджуватись. Яке вранці було моє здивування, коли у мене вийшов справжній джем, який потрібно різати ножем. Смак дуже приємний з кислинкою. Колір гарний, насичено-червоний. Мені дуже сподобалося використовувати Желфікс, ніяких тобі довгих помішувань для гарного варення. Все настільки просто. Єдине хотілося б відмітити, що пройшовши по наших супермаркетах в жодному немає Желфікса в продажу, що дуже засмутило.
Review has 0 comments
To leave a comment you need Sign in