Review

18:41 20.12.2023
Korchagina Tatyana

Повернення до дитинства)) манні биточки з киселем

4+
Вирішили, з дочкою, приготувати кисіль, який треба доводити до кипіння. Для дитини то було таке задоволення, насипати цукор та кисіль, змішувати їх з водичкою, а потім слідкувати як я мішаю вже закипаючий напій, який поступово стає густим і в’язким)))

Сказала, що їй сподобалось і готувати і смак киселя (ми готували з журавлиною).

Чоловік, взагалі, у захваті, бо кисіль це його улюблений напій)

Тепер кожного вечора ми пьємо кисіль, бо зазвичай я п’ю каву, а це не дуже корисно.

Але зі шматочками фруктів більше сподобався напій, тепер постійно будемо купувати!

Доречі, коли налила собі, кисіль з журавлиною, і почала його смакувати ложечкою…. такі спогади з дитинства…коли бабуся варила кисіль, розливала його по тарілкам, а потім додавала туди манні биточки…то така смакота!!!.....і шо ви думаєте….я пішла до кухні їх готувати))))) а потім мене захлеснула фантазія ….і мене понесло))) результати можете на фото подивитись)))

Це неймовірно смачно!!

Рецепт, може хтось також захоче приготувати:
Молоко – 500 мл
Крупа манна - 160 г
Борошно - 2 ст. ложки
Яйце - 1 шт.
Олія - 40 мл
Ванілін - 2 щіпки
Цукор - 60 г
Сіль - 1 щіпка
У каструлі закип'ятіть молоко.
Безперервно помішуючи молоко віночком, тонким цівком всипте манну крупу. Варіть кашу близько 3 хвилин до загустіння. Каша має вийти густою.
Готову кашу перекладіть у миску і залиште остигати до теплого стану.
Потім у манну кашу вбийте яйце, всипте цукор, ванілін та маленьку дрібку солі.
Перемішайте до однорідності.
Змоченими у воді руками сформуйте з манного "тіста" круглий товстенький коржики і обваляйте їх в борошні.
Розігрійте сковороду з олією і викладіть туди частину манних биточків.
Обсмажте битки на невеликому вогні по 3 хвилини з кожного боку, до золотистої скоринки.
Таким чином обсмажте всі битки.
Манні битки готові

Смачного!))
Review has 0 comments
To leave a comment you need Sign in