Review

00:50 16.09.2024
Анастасия Башинська

Неймовірна канцелярія BIC - моє відкриття року

Я дуже вдячна порталу naprobu за можливість познайомитися та протестувати канцелярію фірми BIC. 💐
На даний момент це моя неймовірне відкриття року. ✨

У мене є син, він третьокласник. Я майже щомісяця купую йому нові ручки та олівці. Та раз в 2-3 місяці нові кольорові олівці та фломастери.
То ж мені є з чим порівняти😅

Розпочну з кулькової ручки BIC раунд стік. Вона чудова🥹 Не розмазується, плавно та довго пише, мій син оцінив✅ А я скориставшись акцією на Розетці замовила 2 набори по 8 штук (сподіваюсь, що до нового року йому вистачить).

Гелева ручка BIC джелосіті стік.
Моє особисте відкриття 😉 Я дуже люблю гелеві ручки і ця мене вразила. М'яко пише та має насичений колір. Не розмазується. ✅ Тож і вам раджу придбати та користуватися.

Чорногоафітовий олівець це окреме кохання.🥰

Той хто має школярів підтвердить, що коли даєш дитині в школу олівець, досить часто ввечері отримуєш 2-3 частини такого олівця. За останній навчальний рік я придбала приблизно 50 олівців сину (дерев'яних). І щоразу одне і теж: він постійно ламається, утворює гострі краї, а стержень всередині після падіння вже не цільний.

Саме тому, я щаслива що завдяки тестуванню тепер маю безумовного фаворита - графітовий олівець Еволюшен BIC. 🎉🎉🎉

Він ідеальний: гарно, м'яко пише, не утворює гострі краї, легко заточується (без зайвого сміття), стержень міцний та витривалий😉 Нещодавно син приніс зламаний на 2 частини олівець. Я його швидко підточила і тепер він має 2 олівця (з іншими олівцями я не гралася, просто викидала).

Завдяки акції на розетка, замовила 4 набори для свого третьокласника. ✨

Чудові, яскраві та якісні кольорові олівці BIC Evolution Stripes. 😍
Безпечні та надійні, зроблені з гнучкого і міцного пластику. Чудово заточується та має не ламкий стрижень всередині олівця.
Я спробувала для дитини їх вперше і тепер не зможу використовувати інші фірми. Лише "Bic". Задоволені та малюють всі: я, трирічна донька та син🫶

Обожнюю фломастери КідКулер. Вони неймовірні. Яскраві кольори, ідеально змиваються з шкіри та одягу, міцний пишучий стержень (для мене це важливо, оскільки донька 3 роки постійно перевіряє їх на міцність). Дуже гарні та яскраві малюнки, якими пишаються діти, а ми щодня спостерігаємо виставку їх робіт на холодильнику.

Фломастери BIC Visa одразу склав в свій пенал син . Він дуже любить малювати. Кольори насичені, яскраві і найголовніше для мене те, що якщо діти знімуть ковпачок вони не засохнуть (повірте, у нас це велика проблема😅😅😅).

Загалом, я дуже вдячна порталу на пробу за неймовірну можливість протестувати канцелярію марки BIC. 💐
Вона дійсно високої якості, економна у в користуванні, зручна для дітей та безпечна.

Тепер я знаю, яку канцелярію я буду купувати постійно та радитиму своїм близьким та друзям🫶❤️😉
Review has 1 comment
ANGELINA_
Які гарні малюночки вийшли😍
To leave a comment you need Sign in