Продовжую тестування киселів. Сьогодні хочу розповісти про свій досвід приготування киселю іншого виду. На цей раз інструкція складніша, треба окремо розчинити порошок і закип'ятити в каструлі воду. Це займає більше часу і ці маніпуляції дитині маленькій я не доручила б. Після того як вода закипіла, я засипала розчинену в холодній воді суміш і довела до кипіння. Тільки скуштувавши кисіль, я зрозуміла, що цукру у складі немає! І треба було його самостійно додати. Всі ці маніпуляції мені зрозумілі, але в Киселі "30 секунд" було так легко і швидко, що він для мене став фаворитом. З приводу смаку - мені здалося, що ароматизатора в цьому киселі менше, він не так яскраво пах полуничкою. Цукор можна коригувати за власним бажанням і це добре. За густотою він густіший, мені це не дуже сподобалося. З плюсів хочу відзначити більший обсяг напою, його вистачить на кілька чоловік, хоча приготувати його не так просто. Мені та моїй родині сподобався більше перший варіант , що я тестувала, напій, що готується за 30 секунд. Його я з задоволенням скуштую не раз.