МаринаБейдик
МаринаБейдик
Expert
Reviews МаринаБейдик
Comments МаринаБейдик
Likes received
6 Like
21:40 05.07.2021
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру

2+
Доню було вибрано протестувати і оцінити сирок "Простоквашино для малят".
Будучи відповідальною мамою я перечитала безліч літератури, і була чітко налаштована не додавати цукор і сіль, а також продукти наповнені підсилювачами смаку і ароматизаторами в раціон дитини до двох років.
Тому на сирочки зі смаками не дивилась в загалі.

Перш ніж дати на пробу доці, я прочитала склад: молоко, біфідобактерії та фруктовий наповнювач (яблуко, мультифрукт), склад мене влаштував.

Ярослава, розпакувавши подарункову коробку і побачивши сирочки, часу не гаяла та з ентузіазмом почала куштувати. Їй особливо припав до душі смак мультифрукту.
Сирочок мене, як маму приємно порадував: будучи без доданого цукру мав приємний смак і густу консистенцію,а це важливо-дитина може спокійно їсти його сама, він не розтікається, навіть якщо баночка перевернеться.

Доця з задоволенням з'їла два сирочки, при тому, що вона в нас дуже перебірлива в їжі. Плануємо і надалі купувати продукти цієї фірми без доданого цукру, а також пробувати нові смаки.
Review has 6 comments
Masechka
А мені здалася консистенція рідкувата, зі стаканчика витекло б...
Катерина Старчик
Masechka, Доня їла виделкою (на відео видно) у нас нічого не розтікалось. Можливо через те, що сирочок був витягнутий з холодильника. Доня не їсть теплу молоку, а любить холодненьке.
Ольга С
Який чудовий відгук і просто чарівна маленька тестувальниця!
Катерина Старчик
Ольга С, дякую)
Олена Мацюк
Masechka, коли з холодильника давала, то густий, а коли брала з собою на прогулянку, то через 1,5 год вже був досить рідкий, реально витікав зі стаканчика
МаринаБейдик
Катерина Старчик, яка чудова консистенція,о можна й виделкою їсти 🙂
To leave a comment you need Sign in
14:57 06.07.2021
1585556936

Сирок мультифрукт

Дякуючи тестуванню в дитячому раціоні з'явився якісний молочний продукт. Сирок мультифрукт більш солодкий на смак ніж яблуко, дитині подобається. У складі не сподобався концентрований сік, адже за своєю суттю це теж цукри, але іншого походження. Консистенція приємна, натуральна. Загалом продуктом задоволена і я і дитина.
Review has 1 comment
МаринаБейдик
Так,Ви праві, що концентрований сік - це той самий цукор
To leave a comment you need Sign in
17:16 07.07.2021
Vlada_o_

Дополнение к отзыву

Покупали уже после тестирования не один раз , сейчас даже другие не покупаем йогурты , потому что эти больше всего нравятся , и составом и по вкусу . Упаковка привлекательная , дизайн на ней тоже . Но самое главное что нет сахара , я как мама которая не любит добавленный сахар , этому очень рада , ну и самое главное ребёнку очень нравится
Ждём ещё новинок ! Таких же вкусных и полезных !
Review has 1 comment
МаринаБейдик
Мы не попали на тестирование продукции но почитав отзывы тоже хотим попробовать. Подскажите,а где покупаете такие сырки?
To leave a comment you need Sign in
22:06 07.07.2021
Олена Мацюк

Перекус на природі

Не так часто вибираюся гуляти десь далеченько. А от за останній тиждень трапилося багато мандрувати, потяг, міг і прогулянки. І тут ми оцінили зручність сирочків без цукру "Простоквашино ". Малий (1,4 роки) з задоволенням ласував ними й у потязі, й у парку. Як на мене, і склад і смак задовільняють всі критерії, тому й швидко ложка доходить до дна😁 для зручності було б добре додати одноразову ложку, щоб не турбуватися про її наявність в сумці)))
Тепер шукаю на полицях супермаркетів🤗
Review has 4 comments
Юлія Тооде
Ми теж беремо з собою сирок у дорогу, тому завжди в сумці лежить ложка))
zpmarinka
Тааак! От чому не має ложок? Невже не потрібно піднімати продажі? Ось заскочив десь в магазин і дитині завжди ж чим перекусити. Дуже не зручно завжди ложка з собою, я навіть пудру можу забути, а ложку - ніколи😂
alice_therapy
zpmarinka, підтримую, було б зручно, щоб продукт продавався одразу з ложкою!
МаринаБейдик
Про ложку згодна. Це було б дуже доречно. Ми теж часто беремо строк на перекус,і завжди турбуюся,щоб не забути з собою ложку
To leave a comment you need Sign in
22:47 07.07.2021
Shoga_na_osin

Вкусно

Поскольку доченьке педиатр пока не разрешил молочку, сырочки пришлось дегустиррвать мне)) И мне понравилось) Хорошая текстура, приятный ненавязчивый натуральный вкус, не химический, отличный состав. Самое главное - без сахара! На упаковке предупреждение о консультации с педиатром и рекомендации по вводу прикорма - это мне тоже понравилось! Обязательно попробуем всю гамму вкусов, когда дочь подрастет!
Review has 4 comments
zpmarinka
Сколько вашей малышке?
zpmarinka
Юлія Грама, возможно, прикорм только начался .
Shoga_na_osin
6 месяцев. Да, только начали. К молочке пока приступать не рекомендуется
МаринаБейдик
Конечно,ещё немного и тоже будете пробовать вкусняшки. Я всегда сначала сама пробую продукт,а потом уже даю ребенку. У вас выйдет так же. Вы уже оценили вкус и состав продукта
To leave a comment you need Sign in