tigrushka
tigrushka
Newbie
Reviews tigrushka
Comments tigrushka
Likes received
0 Like
21:18 17.12.2020
YaninaК

Омріяний проект!

Ні, навіть не так. Проект, про який я навіть не могла мріяти! Вперше рекламу SeaDora я побачила у FB, звичайно, зазирнула на сайт і облизнулася: якість, мабуть, вища за очікування, але ж і ціни! Залишалося тільки мріяти про рибку. Бо з рибкою, навіть у столиці, скажімо відверто, не дуже. Кілька разів взявши змученого, але недешевого сібаса в супермаркетах, зареклася. На ринках - і тим більше: нема там морської риби такої, щоби вона не була по кілька разів переморожена-переможена долею. Є, звичайно, спеціалізовані рибні магазини (один знаю), але ж Київ - велике місто, то і рибка в такому випадку перетворюється на тєлушку, яка за "рубль пєрєвоз". Коротше, їли місцевих карасів або "гумові" суші раз по разу та зітхали.
І ось!
Гадаю, це буде найкращим подарунком під ялинку - знайти себе у списках експертів на цей проект. Сподіваюсь на здійснення мрій і бажаю всім удачі! ))
Review has 3 comments
lebed_sa
Да, проект очень здоровский, как у ребят все получилось, чтобы рыбка попадала максимально свежей, это супер!!!!
tigrushka
Полностью с Вами согласна - найти хорошую рыбу это тот еще квест! Надеюсь нам повезет участвовать в про
Наталія Буковська
Сьогодні є вільний час, то зайшла на сайт- асортимент пречудовий. Свіжа рибка прямо з океану, але і ціна відповідна. В нашому місті є де купити хорошу продукцію (правда заморожену) і ціни приємні.
To leave a comment you need Sign in