Доброго дня! Ми знову пекли одне з улюбленого печива - пісочне печиво на крохмалі. Для його використання я використовувала розпушувач ТМDrOetker, а також перший раз попробувала глазур зі смаком темний та біли шоколад ТМDrOetker. Його приготування дуже швидке. Вершкове тепле масло 250 г розтерла з 1/4 стакана цукру, додала 2 яйця, 1 ч.л. розпушувача. Все перемішала. Додала крохмаль,потроху борошно і замісила тісто і поставила на 1 годину в холодильник. Після того, як печиво спеклося, я використала глазур. Вона, на відміну від глазурі з шоколадним смаком, набагато смачніша і якісніша. Гарно покрила печиво, не було чути хімії. Завдяки розпушувачу печиво тануло в роті.