Тіщенко Євгенія
Тіщенко Євгенія
Newbie
Reviews Тіщенко Євгенія
Comments Тіщенко Євгенія
Likes received
0 Like
22:56 04.06.2021
Natasha.yakybchuck

В дополнение о Трона

Хочется отметить консистенции порошка, плотный, в мерную ложку ложится прекрасного и не разлетаются гранулы, очень экономный! Соседке дала попробовать, она тоже осталось довольна и спросила где я такой взяла) вот интересно, можно ли в переработку сдавать упаковку, я дома занимаюсь сортировкой стекла и пластика?)
Review has 2 comments
Модератор Ірина
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ваша сусідка теж задоволена продукцією ТМ Трона, можете передати їй інформацію, що на офіційному сайті Трона до 10.06 діє акція -10% на всю продукцію, і якщо у примітці до замовлення додасть промокод "naprobu" - буде безкоштовна доставка до відділення Нової Пошти. Щодо пакування - ТМ Трона Має сертифікат No UA.08.002.508 «Зелений журавлик», ним підтверджується, що продукція пройшла незалежну експертну оцінку дотримання вимог екологічних стандартів на усіх етапах життєвого циклу: від сировини до готового товару, і навіть його споживчої тари чи пакування.
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Упаковку можна і, навіть, слід здавати на переробку. Виробник все врахував!
To leave a comment you need Sign in
02:28 05.06.2021
Beautifulika

Порошок Tronа

Итак, первый порошок, о котором хочу поделиться отзывом - это Trona color.
Запах - слегка резковатый, но не противный. После стирки бельё не имеет резкого запаха порошка, поэтому ничего плохого сказать не могу.
Текстура - хорошая. Мне понравилось, что порошок хорошо растворяется в воде и не оставляет следов и слизи в отсеке для порошка.
Этикетка - яркая, красочная, вся нужная информация изложена и это главное.
Качество стирки - порошок хорошо справляется со свежими пятнами от красок, чая, какао, земли, тональной основы, но к сожалению шариковую ручку не отстирал.
В целом я осталась довольна порошком. Со своей задачей во многих случаях он справляется. Бельё после стирки приятное на ощупь, не имеет неприятного запаха и не вызывает аллергии у взрослых (на детях не тестировала 😄).
Review has 2 comments
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Хочу підказати Вам, що чорнила, помада, какао і кава добре видаляються порошками TRONA, можливо, Ви обрали менше дозування, ніж потрібно. Якщо 50 г не справилися, спробуйте норму при сильному забрудненні. Також хочу зазначити, що Sensitive гарно видаляє усі плями + білі кухонні рушники, краще прати саме ним, це вже власний досвід прання з цим брендом.
Zaugarova
Тіщенко Євгенія, без додаткового замовчування видаляються плями?
To leave a comment you need Sign in
12:23 23.05.2021
OlihkaK

Рекомендації друзям

Сьогодні вже можна написати впевнено,що друзям я порекомендую порошок TRONA. Гарна якість,хороший результат після прання, підтвердження якості і головне-безпечність! Одне тільки розчаровує,що учора спробувала в наших магазинах його відшукати-не має. Оце є перешкодою для моїх друзів ( Одне заспокоює,що з часом з'явиться. Дякую за нового члена моєї сім'ї😍
Review has 5 comments
Юлия Борисюк
Я хоч і не попала на тестування, але хочу спробувати знайти його поряд. Адже товар зацікавив екологічністю.. Запах приємний?
Юлия13life
Скорее всего пока он есть в продаже только в интернете.
OlihkaK
yulya_bos, так, але еле-еле уловити) Ядрьоного аромату не має. Мені сподобалося- ніжне, ненав'язливе
OlihkaK
Юлия13life, так, згодна з Вами) Бо обходила всі магазини-не має)
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Список партнерів за посиланням: https://www.trona.in.ua/partners/ Якщо Вашого міста немає в списку, замовляйте на офіційному сайті виробника, до кінця травня діє пропозиція безкоштовної доставки, необхідно лише зазначити коментар "naprobu". Гарного прання)
To leave a comment you need Sign in