Маріна Хащеватська
Маріна Хащеватська
Newbie
Reviews Маріна Хащеватська
Comments Маріна Хащеватська
Likes received
0 Like
07:20 14.05.2019
Маріна Хащеватська
Доброго дня, також прийшов лист про невиконання умов, переглянула начебто все вірно, перший раз приймаю участь тому можливо щось пропустила, підскажіть в чому проблема?
Review has 6 comments
Модератор Ольга
Маріна Хащеватська, Ви все виконали вірно - вибачте за помилку :( Зауважу, що Вам варто змінити нік - Ви отримали лист з цього приводу?
Маріна Хащеватська
Ні написала що мені потрібно заповнити анкету експерта , я подумала можливо щось не вірно заповнила.
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in
06:41 20.04.2019
Маріна Хащеватська
Доброго дня) вже декілька днів тестую желатин DR. Oetker, результатом задоволена, зпочатку вирішила приготувати десерт із дитинства пташине молоко, перше що мене здивувало як швидко він діє, я тільки засипала желатин в ємність з водою, відійшла взяти ложку щоб розмішати а він миттєво почав набухати, після 10хвилин желатин вже був готовий до використання, до цього часу я користувалася іншою маркою потрібно було чекати не меньше півгодини, по друге я вирішила по експерентувати: по рецепту завжди використовувала 15 гр желатину цього разу використала 1упаковку DrOetker (доречі я зважувала желатин перед замовчуванням ваги показали 10гр), як видно на фото все добре застило, результат мене вразив, перший слой тримав форму вже через 7 хвилин в холодильнику,і ще що мені дуже сподобалося, буває як з'єднуєш желатин с холодною масою він береться крупинками, тут жодної крупинки, однорідна маса. на слідуючий день спробувала зробити маршмеллоу, дочка дуже любить їх кидати в какао, все робила по рецепту, маса получилась дуже еластична і тягуча, єдине що дуже швидко застиває(в слідуючий раз попробую додати чуть меньше желатину ), маршмеллоу вийшли дуже м'які та пружні навіть кращі чим продають. Експерементами я і вся моя сім'я задовалені, будем продовжувати)))
Review has 6 comments
Beautifulika
Поделитесь рецептом маршмелоу пожалуйста)) очень хочется тоже такое приготовить))
Маріна Хащеватська
Вода - 60 мл. Цукор - 200 гр. інвертний сироп - 80 гр. Желатин - 13 гр.+ 65 мл. воды Сіль - щіпка Желатин замочуємо і залишаємо набухати. Воду цукор сіль і сироп змішуємо у кастрюлі і варимо до температури 110 градусів(приблизно 10 хвилин після закіпання). Желатин розтоплюємо на водяній бані, переливаємо у велику миску і починаємо помаленько збивати на низьких оборотах, потім поступово вводимо сироп і збиваємо на високих оборотах поки маса не побіліє і буде тягнутись за вінчиками. Можна поділити масу і пофабувати у різні кольори, або відразу помістити масу у кондитерський мішок з круглою насадкою, а далі вже ваша фантазія можна робити змійку потім після застигання порізати на зручні для Вас шматки, або попробувати зробити мордочки різних тварин, в інтернеті є багато відео з поетапною інструкцією. Обов язково спробуйте діти в захваті.Маршмеллоу смачно їсти просто так, або додавати в каву чи какао)
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in