От і прийшла пора мого найулюбленішого фрукта - персика, і ціни на нього радують мої очі, в цьому році хочу з них робить усе-усе)
Почала я з вареня шматочками: швидко, смачно, красиво, а з Желфіксом ще й легко! На знаю як інші роблять його 1:1, як на мене то 1:2 це вже солодко, а то взагалі мабуть і персик не відчувається... Але на смак і колір...всім відомо...
Я робила на 1 кг 300 гр порізаних персиків, 0,5 кг цукру, 1 пакетик Желфіксу 1:2. Пропорцій не дотрималась, вирішила спробувати що вийде. Консистенція приємна, колір яскравий, залишки, які не вмістились в банку, перетворились на щось середнє між желе та мармеладом.
Я задоволена, для мене цікаво було відкрити у себі нові навички у заготівлі концервації) дякую)