OLENA12345
OLENA12345
Connoisseur
Reviews OLENA12345
Comments OLENA12345
Likes received
0 Like
08:11 09.08.2018
OLENA12345
Доброго дня! як можна замінити електронну пошту? Так як при реєстрації була вказана одна пошта, до якої доступу нема. На нову електронну адресу ніяких повідомлень не надходить.
Review has 1 comment
02:46 06.08.2018
OLENA12345
Доброго ранку! останній свій відгук напишу про AXA HARMONY Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком. Це непогана заміна вівсянки. Як варіант, щоб урізноманітнити свій ранковий раціон. Ці пластівці збагачені цілим комплексом вітамінів, корисних мінералів. Гарно поєднуються з молоком чи йогуртом. Пластівці вже готові до споживання, залишається лише залити молоком чи йогуртом. Діти, чесно кажучи, не в захваті. А для мами - це саме ТЕ! Дуже смачно, натурально, потішило, що не розмокають швидко. Низькокалорійні, натуральні, поживні пластівці. Обов"язково спробую і інші пластівці АХА. В магазині зустріла досить великий асортимент пластівців АХА: AXA HARMONY Мультизернові пластівці, збагачені мінералами; AXA HARMONY Вівсяно-пшеничні пластівці з висівками і соком журавлини; AXA HARMONY Гречано-пшеничні пластівці з висівками; AXA HARMONY Мультизернові пластівці з тропічними фруктами. одним словом, вибір на будь-який смак!
Review has 0 comments
03:57 02.08.2018
OLENA12345
Доброго ранку! Окремим відгуком вирішили написати про вівсянку АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею. Основою продукту є вівсяні пластівці ( 85,5%), які містять вітаміни групи B і K, а також фосфору і заліза. Упаковка дуже зручна. Спосіб приготування надзвичайно простий: вміст пакетика залити окропом і витримати 3-5 хвилин. ось і все, каша готова до споживання. Моїй меншій донечці 2 рочки і 4 місяці і я не знайшла жодної інформації щодо того, з якого віку можна вживати даний продукт. Тому, виходячи з натуральності складу, вирішила приготувати малечі АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею. Смачна, поживна і корисна кашка, з великою кількістю чорниці. Хоча, як виявилося, одного пакетика моїй донечці маловато(. Для повного насичення ще їла AXA HARMONY Подушечки вівсяні. На одній АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею ми не зупинились. Пішли в магазин і докупили ще декілька пакетиків вівсянки АХА PREMIUM з різними смаками. Ну дуже великий вибір смаків. Всіх, звичайно ми не перепробували, але ще все попереду) Надзвичайно сподобалася АХА PREMIUM Каша вівсяна швидкого приготування з вершками і лісовими ягодами. Склад: вівсяні пластівці, молоко сухе, суміш ягід (брусниця, чорниця, ожина). Варто зауважити, що донечка не їсть жодних фруктів, а кашка їй надзвичайно сподобалась і з"їдала все до останньої ложки. Фрукти дуже смачні в каші і їх достатня кількість. Як для мене, то кашка занадто солодка. Знайшли вихід з даної ситуації. Додаємо ложку простої вівсянки без смаків до пакетика АХА PREMIUM Каша вівсяна з наповнювачем і виходить неперевершений смак. Купуючи АХА PREMIUM Каша вівсяна з наповнювачами, звернули увагу на цінову політику. Порівняно з іншими кашами швидкого приготування, то фірма АХА є відносно дорожчою. Думаю, що це пов"язано виключно із натуральністю продукту.
Review has 2 comments
06:49 01.08.2018
OLENA12345
Доброго дня! тестуємо продукцію AXA всією сім"єю. Кожен знайшов для себе фаворита. Особливо сподобалася гранола АХА з шоколадом та горішками. Як діти, так і дорослі були в захваті від смаку. Це смачне поєднання пластівців (вівсяних, пшеничних, кукурудзяних), рисових кульок, відчувається смак меду, достатня кількість шоколаду та горіхів. Це любов з першої ложки). Один і напевно єдиний мінус - це занадто солодкий смак. Особисто я варила вівсянку і до неї додавала декілька ложок граноли. Як перекус дітки засмакували подушечки з вівса. Як маму. мене неабияк потішив натуральний склад продукту ( 50% вівса+20% цільнозернової пшениці). В міру солодкі і надзвичайно поживні. Донечки з радістю їли подушечки, але хотіли б додати якийсь солодкий наповнювач. Чоловік високо оцінив АХА мюслі з фруктами та горіхами. Відчувався яскравий смак горіхів, яблук, родзинок, кокосу. Напевно це фаворит для нашого татуся). Для мами фаворитом виявилися мюслі з насінням льону, кокосовими чіпсами, журавлиною та цілими горішками кеш"ю. Поєднання улюблених маминих продуктів). Суперовий заряд енергії на цілий день!
Review has 0 comments
10:47 24.07.2018
OLENA12345
Доброго дня! отримала посилочку з другої спроби, так як в перший раз не змогла вчасно її забрати) дуже вдячні за розуміння і за те, що відправили знову! Моя сім'я надзвичайно полюбляє корисні сніданки. Скажу чесно, що продукцію АХА зустрічали на полицях магазину, але жодного разу не купували. Дякуємо за таку чудову можливість спробувати корисні сніданки і перекуси від АХА.
Review has 0 comments