lilikibich
lilikibich
Newbie
Reviews lilikibich
Comments lilikibich
Likes received
0 Like
13:46 07.10.2018
olchik82
Уже подала заявку. Уж очень хочу учавствовать именно в этом тестировании, так как безумно люблю печь что-то вкусненькое. Вот сегодня у нас вафли как в детстве.
Review has 3 comments
Moderator Alena
olchik82, ммм помню до сих пор этот вкус) Магазинские это не то, а домашние-одно наслаждение..) Удачи Вам в отборе!)
lilikibich
А рецептиком вафель не поделитесь? Уже много перепробовала такие не получаются
olchik82
150г маргарина растопить, добавить 2/3 стакана сахара( или можно больше, кто как любит), все хорошо перемешать. Молоко 200мл и мука 220 гр добавлять поочередно. Все хорошо смешайте. Тесто получается как не густая сметана. Можно еще добавить ваниль.
To leave a comment you need Sign in
17:33 18.12.2017
Natalia Ivantsova
Ділюся з вами враженнями про ще один продукт, який я отримала на пробу від компанії DR.OETKER, а саме пудинг. Даний десерт простий в приготуванні, адже необхідно лише пакет пудингу, молоко і цукор за бажанням. А ще я вирішила поексперементувати і в одну порцію ванільного пудингу добавила какао. Смакота виходить ще та. І багато часу приготування не займає. #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу
Review has 2 comments
lilikibich
Ооо, я також спробувала пудинг з какао, але дала його більше, пудинг був чорний.....але ...такий смачно-шоколадний, так швидко зїли, що я навіть не встигла зняти ....
Natalia Ivantsova
Я не говорила, що пудинг готовий, поки не зробила фото
To leave a comment you need Sign in
07:51 11.12.2017
lilikibich
Доброго дня! Відсвяткували синочкових 6-рочків. Заказав торт у формі робота-трансформера. Задача стояла непроста, але з допомогою продуктів лінійки DrOetker я впоралась.Для бісквіту використала какао, розпушувач, ванільний цукор DrOetker, для прикрас-глазур та декор DrOetker. Про ці продукти я вже писала, якість дуже хороша.Тортик вийшов смачнючий та цікавий. Мені дуже сподобався декор, гарно виглядає, зручне упакування, приємний на смак, не дуже твердий, я просто в захваті від нього і мої дітлахи теж. Ось що в мене получилось:
Review has 2 comments
Модератор Ольга
lilikibich, ну Ви молодець! Я б, чесно кажучи, і такого б не спекла :) Скільки бісквітів у Вас пішло на торт?
lilikibich
1 величенький бісквіт з 8-ми яєць. Кому цікаво--поділюсь рецептом, так як я все пекла і робила сама з тих продуктів, які були вдома. Бісквіт класичний, але я даю какао і розпушувач, щоб не переживати -- схоче він на цей раз вирости, чи ні...
To leave a comment you need Sign in
08:00 08.12.2017
lilikibich
Доброго дня всій смачновиварюючій і випікаючій спільноті NA-PROBY.COM!!!! Хочу представити вам легенький, швиденький та смачний рецептик тортика з мікрохвильовки "Гості на порозі". Коли до вас несподівано прийшли гості, а пригостити особливо то й нема чим, то такий рецептик вас виручить. Берете величеньку миску, яку можно класти в мікрохвильовку, вбиваєте туди 1 яйце + 4 ст.ложки цукру-збиваете приблизно хвилинку(можна й більше). Додати: 4ст.л. муки 4ст.л.молока 2ст. л. какао(з гіркою) Dr.Oetker 1ч. л.(неповну)розпушувача Dr.Oetker 1ст. л. олію чи масла Це добре розмішуєте міксером + вишні 3 -5 cт.л (можна прямо з морозилки, можно чорницю, персики--все що хочете і стільки схочете, головне щоб це не були вишні з тортиком, а торт з вишнями іт.д.) Цієї маси в мисці має бути приблизно половина. Кладемо в мікрохвильовку на 4-5 хв на 800вт( в мене це максимальна потужність) Маса випікається починаючи з країв, то поглипаємо чи пропеклась серединка. Коли випеклось, підважуємо лопаточкою та перевертаємо на тарілку, прикрашаємо і подаємо. Розпушувач добре піднімає тісто, тож тортик виходить ніжний, пухнастик, з какао шоколадним смаком--супер!!!
Review has 1 comment
lilikibich
Собі і подрузі вистачить. Але тут справа в тому, що можна взяти більшу посудину, зробити на більше порцій. Можна також розлити в кружки, запекти і зверху добавити крем, чи пудинг. Можна спекти навіть без какао- получиться як бісквіт(на ложку більше дати муки). Це настільки універсальний рецепт, можна добавляти експериментувати....
To leave a comment you need Sign in
06:58 07.12.2017
lilikibich
Дуже рада стати експертом в тестуванні такої чудової продукції як DrOetker. В приготуванні своїх десертів завжди роблю ставки на якісні складники. До цього часу більше використовувала якісну продукцію польських та білоруських торгових марок. З цієї продукції поки пробувала тільки ванільний цукор з натуральної сировини, яким залишилась задоволена. Вчора отримала посилочку та одразу ж приступила до приготування пудингу, тестувала також какао та глазур.Какао має характерний запах та смак шоколаду, текстура дещо пісковата, але розчиняється в роті. Перед приготуванням потрібно пересіювати, щоб не робились грудки. Колір какао глибокий, шоколадний( а не колір іржі, так як в деяких дешевих марок) що приємно здивувало. На рахунок глазурі: використала для поливки пудингу. Хвилини не вистачило, щоб розігрілось, але застигло дуже швидко, малюнок та колір цікавий. Дуже оригінально получилось на пудингу, але буду тестувати ще на тортику. Щодо пудингу: результатом в цілому задоволена, хоча мені хотілося би більше ванільного запаху і смаку в пудингу. Текстура пудингу дуже хороша, однорідна, колір спокусливий. Приготувала в формочках по інструкції з буклету(змочила водою) тож вийнялось дуже легко, за що окреме дякую! Всім домашнім зробила з їхніми улюбленими смаками, дуже сподобалось.Ось результат:
Review has 1 comment
lilikibich
Так, какао просіювала. Я завжди просіюю --так у випічці, та і в какао-напої ви вбережетесь від нпотрібних грудочок, і консистенція стане більш однорідною. Дякую за пораду щодо пудингу, як побачу в наших магазинах--обовязково спробую.
To leave a comment you need Sign in