Barhotka.anna
Barhotka.anna
Newbie
Reviews Barhotka.anna
Comments Barhotka.anna
Likes received
0 Like
18:28 28.11.2016
Barhotka.anna
Отримали свої підгузки і вже є що сказати. Розпочну з пачки - яскрава і компактна, разюче відрізняється від інших - вона значно компакніша, тому зручно залишати як на пеленальному комоді, так і на поличці в шафі. Що важливо - термін придатності надрукований чітко, знайти легко, що важливо доя мам малечі, адже часу навіть на пошуки такої інформації іноді не вистачає. Відкривши пачку - чекало дещо неприємно, а саме - запах підгузків. Він якийсь хімічно-пластмасовий. І не вивітрюється. Звичайно, хочеться, щоб дитячі підгузки не мали запаху зовсім, або мали його ледь-ледь. Щодо дизайнів - вони круті, на попці виглядають дуже круто, хвіст шикарний. На самому підгузку також є дата виготовлення, тобто можна сміливо купувати їх в аптеці по штучно, тому що точно не підсунуть залежані. Дуже сподобалось, що вони мають і еластичні вушка, і резинку на спині, в інших марках цього не зустрічалося, або одне, або інше. Через декілька днів пройдемо рубіж половини пачки і продовжимо ділитись своїми спостереженнями.
Review has 2 comments
Модератор Ольга
Barhotka.anna, дякуємо, що звернули увагу на такий нюанс, як дата виготовлення. Адже цей параметр також вкрай важливий.
Barhotka.anna
Я вважаю його дуже важливим, хоч це і не продукт харчування, але поглинаючі гелі мають свій хімічний склад і з часом можуть негативно впливати на стан шкіри гемовляти, викликати алергічну реакйію і назавжди відбити бажання користуватись підгузкамт певної торгової марки, хоча, насправді, вони якісні і добре справляються з поставленими завданнями, а.вся проблема - в терміні придатності.
To leave a comment you need Sign in
08:08 18.11.2016
Barhotka.anna
Доброго дня всім! Я мама чотирьох місячної Поліни, тому я тільки проходжу «курс молодого бійця». Все вперше, надзвичайно багато запитань і ще менше розумних відповідей на них, тому буду читати-перечитувати і занотовувати щось для себе.
Review has 3 comments
Natalyа
Barhotka.anna, ой, це такий приємний "курс молодого бійця"! Сподіваюся, що ми тут колективно станемо вам у пригоді. Доречі, озвучуйте свої запитання - а раптом у нас є відповіді? :)
Модератор Ольга
Barhotka.anna, навіть з появою другої дитини "курс молодого бійця" як вперше :) Тому що по-перше, все забувається, по-друге - кожна дитина різна. Тому навіть з декількома дітьми спілкування з іншими мамами цікаве та корисне.
Barhotka.anna
Діна, пишу.з телефону в основному, тому можливий збій десь, ніби один раз надсилаю. Донечка майже не дає до ноутбука підійти, ревнує певно :-)
To leave a comment you need Sign in