NashMishka
NashMishka
Newbie
Reviews NashMishka
Comments NashMishka
Likes received
0 Like
17:10 30.07.2018
NashMishka
Хочу поделиться впечатлениями о Желфикс 2:1 и 1:1 на вишнях. Пропорции точными быть уже не могут, ибо делала я джем из вишен экспериментально. 3 кг вишен засыпала 1,5 кг сахара и поставила на медленный огонь. Когда ягоды немного покипели, я шумовкой убрала ягоды, а в сок высыпала Желфикс 1:1 (половину+-) и 2:1.По пакету. Проварила минут 5 и закатала. В итоге 1:1 был таким же, а уже после пары недель в банке стал чуть гуще. А 2:1 в банке превратился в мягкое желе. Остатки 2:1 в пиалке настоялись к утру и это была вкуснятина - густое, без посторонних запахов.
Review has 0 comments
13:50 30.07.2018
NashMishka
Знову абрикоси, вже дуже я їх люблю)). Після першого позитивного досвіду з абрикосовим джемом на Желфікс 2:1 я вирішила не зупинятися. Цього разу сорт абрикос був інший і я додала пів чайної ложки лимонної кислоти на 2 кг ягід і 1 кг сахарю. Крім того - пів чайної ложки меленої кориці. Технологію я не витримую, буду чесною. Або я бунтар в кулінарії, або експериментатор. Я вичистила ягоди, засипала сахарем, вони дали сік. Проварила їх до стану, коли можна їх перемолоти погружним блендером. Пюре, що вийшло поставила на вогонь, всипала лише 1 пакет Желфікс. Після 5 хвилин кипіння на легенькому вогні розклала по банках і закатала. Джем ще не вистоявся, але навіть гарячий він шовковистий і густенький. Можливо, консистенція не є ідеально густою, але саме так мені і хотілося.
Review has 0 comments
11:55 15.07.2018
NashMishka
Дійшла черга до абрикосів. Зробила абрикосовий джем з Желфікс 2:1. Це щось неймовірне! Смакота надзвичайна. При цьому я використала на 2 кг ягід 1 кг сахарю. Консистенція гладенька, смак виключно абрикосовий - жодних домішок в ароматі чи присмаку. Желфікс не відчувається. Я не перетираю ягоди через сито, тому джем не ідеально однорідний. На 2 кг абрикосів пішов 1 кг сахарю і 1 пакет Желфікс.
Review has 0 comments
05:44 25.06.2018
NashMishka
Здравствуйте, попробовала Желфикс 1:1 и Желфикс 1:2 и лимонную кислоту. К кислоте вопросов нет. А по поводу Желфикса - я в восторге!! Сделала джем вишневый из вишнёвого сиропа. Застыл за сутки до консистенции очень мягкого желе, это при том,что сахара я бросила меньше к ягодам, ибо давно не делаю такие сладкие варенья. Результат - вкуснятина необыкновенная, я не ожидала,что так красиво застынет. А Желфикс 1:1 я пробовала на клубнике. Сахара на 1 кг ягод бросила 0,5 кг сахара в качестве эксперимента. Застыл не очень хорошо.
Review has 0 comments