Всім привіт!!! Дуже рада, що мені також випала нагода протестувати “сезонну” продукцію від Dr.Oetker!!!
Сьогодні хоч і неділя, але так як вибору в мене не багато - сьогодні був дееь присвячений абрикосовому вареннячку))
Відразу прогороворю, що про всяк випадок готувала декілька порцій по перевіреному рецепту (1 л абоикос+1 ст цукру варимо 5 хв і кожен раз додаємо 1 ст цукру і повторяємо 3 рази) і звичайно ж випробувала желфікс!! Перші враження- на скільки ж він економить час та цукор (у відношенні 2:1)!!! Процес пішов набагато швидше)) єдине за що переживаю, заходячи на перед, як воно зберігатиметься? Чи нормально достоіть до зими? Пле як кажуть : не спробуєш - не дізнаєшся)
Щодо процесу, то скажу, що варення з Желфіксом більше пінилося, посторонніх запахів не відчула)
При розливанні в банки гарячим я б не скпзала, що воно густіше за звичайне, але на скільки розумію, «загуснути» воно має як охолоне - звичайно про це відпишу у наступному відгуку завтра-післязавтра
Додаю фото каструльок (зліва вареннячко з Желфіксом, а справа звичайне «провірене»)