Третьякова Анна
Третьякова Анна
Expert
Reviews Третьякова Анна
Comments Третьякова Анна
Likes received
37 Like
17:41 16.03.2021
Третьякова Анна

Растишка

Мої діти обожнюють йогурти Растішка. Було б чудово спробувати новинку
Review has 0 comments
09:25 10.08.2020
Третьякова Анна

?

Наші дітки обожнюють молочну продукцію. Дуже сподіваємося, що нам пощастить спробувати новинку від Простоквашино ❤
Review has 0 comments
09:41 16.07.2020
Третьякова Анна

Желфікс

Ось і закінчилось моє тестування продукції Желфікс від Dr.Oetker .
Спочатку я протестувала Желфікс 1:1. Його я добавила до варення зі смородини.
Воно вийшло густим, ароматним і солодкуватим.
Потім я тестувала збитий десерт. Ним я прикрасила пиріг. Його дуже швидко готувати, на смак нагадує морозиво.
Після десерту я вирішила протестувати Желфікс 3:1. Його я добавила до малино-бананове варення. Вийшов цікавий смак, кислувато-солодкуватий.
Желем для торту я прикрасила пісочний пиріг. Желе дуже швидко застигло.
Желфікс 1:2 я добавила до вишневого варення. Воно вийшло трохи кислуватим. І смачним.
Мені дуже сподобалось тестувати продукцію Желфікс від Dr.Oetker. І рекомендую цю продукцію на 100%. З Желфікс готувати одне задоволення ❤
Review has 0 comments
16:59 13.07.2020
Третьякова Анна

Желфікс 2:1

Сьогодні я вирішила приготувати варення із вишні.
Для його приготування я взяла два кілограми вишень, один кілограм цукру і два пакетика Желфікс 2:1.
Вишні я відокремила від кісточок. Змішала два пакетика Желфікс 2:1 і чотири столові ложки цукру.
Цю суміш добавила до ягід.
Постійно помішуючи довела до кипіння, добавила цукор, який залишився. Знову довела до кипіння і варила три хвилини.
Варення зняла з плити, ретельно перемішала і зняла пінку. Розлила по банках та перевернула догори дном на п'ять хвилин. Варення вийшло густим. Іншим разом потрібно буде спробувати зварити вишневе варення з Желфікс 1:1
Review has 0 comments
14:41 04.07.2020
Третьякова Анна

Желе для торту

Після того, як я сьогодні зробила малино-бананове варення і мене залишились банани і я вирішила зробити желе.

Для цього я змішала желе червоне з двома столовими ложками цукру і висипала у 250 мл води. Постійно помішуючи, довела до кипіння. Суміш кипіла 1 хвилину.

Після цього я знала желе з вогню і розлила по формах. Желе бистро застигло і я положила нарізані банани.

Потім я зробила безбарвне желе. Для цього я взяла два пакетика желе, змішала з 4 ложками цукру. Суміш висипала в 500 мл води і постійно помішуючи довела до кипіння.
Потім я вилила желе на фрукти
Review has 0 comments