Частенько готую смачненький пиріг, так званий чізкейк. Такий собі корж з пісочного тіста, а зверху суміш з домашнього сиру, цукру та яєць. Виходить солодко і смачно) Цього разу вирішила додати родзинку - шоколадну глазур від #DrOetker. Глазур в упаковці була досить твердою. Я навіть подумала, що всередині плитка шоколаду. На упаковці було вказано 2 способи її приготування. Я скористалась другим - в мікрохвильовці. В мене виникли деякі труднощі. При вказаній потужності 360 Вт та часі 1 хв. нічого і не думало розтоплюватися. Все вийшло тільки з третього разу при потужності 750 Вт. Як відомо, глазур була подвійна - зі смаком білого та молочного шоколаду. Біла складова розтопилась швидше коричневої. І в підсумку вийшло оформлення не дуже гарним. У всякому разі, не таким, як на фото з упаковки. Але це не дуже мене розчарувало. Адже на помилках вчаться. Та й вийшло все доволі смачно, що головне. Негарно не означає несмачно)