Ірина Левко
Ірина Левко
Newbie
Reviews Ірина Левко
Comments Ірина Левко
Likes received
0 Like
06:46 28.05.2020
Тарас90

Скоро завершення

Доброго дня.
Що я можу сказати, даний корм дійсно високої якості (це помітно навіть візуально+запах), але головне це зміни нашого домашнього улюбленця.
Review has 2 comments
Ірина Левко
Доброго дня. Хочу теж свої спостереження щодо корму залишити. Наша Аліса уже другий тиждень насолоджується кормом PURINA. Взагалі, вона досить вибаглива в їжі! І чесно кажучи, коли ми дізналися, що виграли тестування в #naprobu_purinaone , то я трішки переживала, що вона може не захотіти спробувати щось нове) Але хвилювання були даремними - Аліса з задоволенням смакує і сухий, і вологий корм #PURINAONE_UA ! Хоча до цього часу, сухий корм вона не любила взагалі! Ми використовуємо корм для дорослих кішок PURINA ONE ADULT. Уже зараз помітно, що кішка стала дуже енергійною - практично з першими сонячними променями вона біжить гратися! Їжа добре перетравлюється, немає жодних проблем з засвоєнням. Впевнена, що через деякий час результати будуть ще більше помітними, адже в силу певних обставин та карантину, ми почали тестування дещо пізніше, ніж інші учасники. Корм містить комбінацію білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин та вітамінів, і судячи з того, що я вже навіть зараз бачу, якою стає її шерсть, якою вона стає енергійною - розумію, що все так і є насправді, і ми з задоволенням будемо використовувати цей корм і надалі. Єдина незручність- це те, що рідкий корм дещо важко висипати з пакетика, потрібно використовувати ложку для допомоги. Але оскільки це єдиний мінус, то він не такий вже і суттєвий, тому ми навчилися це робити) А взагалі, корм має приємний запах, видно шматочки м'яса, приємне пакування.
inna_petrushki_family
Ірина Левко, Согласна с вашими словами. Вот за что люблю желейный Феликс, что он идеально выскальзывает из пакетика, а тут приходится помучаться. Но это мелочь в сравнении с отличным аппетитом моей кошки
To leave a comment you need Sign in