Анви кейк
Анви кейк
Newbie
Reviews Анви кейк
Comments Анви кейк
Likes received
0 Like
10:01 27.06.2018
Oksana Zhuchok
Абрикосові експерименти: 3 варення за 30 хвилин Смак і аромат абрикосового джему асоціюється у мене з дитинством. Варто взяти до рота ложечку янтарних ласощів, як перед очима з’являється бабуся, розлога абрикоса у дворі, мідний таз, в якому бурлило найсмачніше у світі варення та незабутній, п’янкий аромат літа. Скільки разів я не намагалася варити абрикосове варення за бабусиним рецептом, ніколи так смачно не виходило. Мабуть, тоді, в дитинстві, все сприймалося інакше. Та й секретний інгредієнт – бабусина любов та її янгольське терпіння – нічим не заміниш. Нехай бабусині ласощі залишаються приємними спогадами, я ж буду експериментувати й створювати нові смаки. Хто знає, можливо, колись мої діти будуть згадувати їх з такою ж ностальгією! Ділюся з тобою трьома оригінальними рецептами абрикосового варення з різними фруктовими доповненнями. Вони дуже легкі в приготуванні, тому потребують мінімум часу та зусиль. Отже, за основу беремо рецепт традиційного, «чистого» абрикосове джему. Інгредієнти: 1 кг абрикос 500 г цукру 1 пакетик Желфіксу 2:1 Підготовка: Абрикоси помити, висушити, вийняти кісточки, мілко нарізати або пропустити через м’ясорубку. Обирай дуже якісні, не занадто стиглі фрукти. Абрикоси мають бути пружними, тоді варення вийде смачнішим. Це до речі, секрет моєї бабусі, вона завжди казала, що не можна дозволяти абрикосам «перегоріти». Приготування: У невисоку ємність з товстим дном поклади фруктову масу та додай вміст пакету Желфікс 2:1 попередньо змішаного з двома столовими ложками цукру. Обережно перемішай, постав на вогонь та доведи до кипіння. Потім додай решту цукру та прокип’яти ще протягом 3-5 хвилин. Все! Абрикосове варення готове. Його можна розливати по баночках. КРЕАТИВНІ ВАРІАЦІЇ Абрикосово-ананасовий джем Беремо трішки менше абрикос (600г) та 400 г ананасів. Ананас попередньо почистити, вийняти стебло та подрібнити. Готувати за тією ж технологією, що й основний рецепт. Абрикосово-апельсиновий джем Два-три великих апельсина вимити, висушити, розрізати на чотири частини, видалити кісточки, пропустити через м’ясорубку. 500 г апельсинової маси змішати з 500 г абрикосової. Далі готувати за тією ж схемою. Абрикосовий джем з корицею та горіхами Цей рецепт мій улюблений. Особливо приємно смакувати ним взимку, на різдвяні свята. Знадобиться: дві палички кориці, 1/3 ч.л. мускатного горіха, 200 г грецьких горіхів, 1 лимон. Лимон вимити, висушити, розрізати, вийняти кісточки та пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Усі інгредієнти змішати та додати до основи абрикосового джему. Яке ж це задоволення смакувати літом посеред зими! Особисто для мене ритуал чаювання в сімейному колі – якесь особливе таїнство, яке об’єднує родину та залишає теплі спогади на все життя. А у тебе? Розкажи про свої сімейні традиції у коментарях!
Review has 8 comments
Violet
Планирую сделать джем из абрикос и яблок
Гришина Світлана
Одного разу пробувала абрикосовий джем з горіхами - надзвичайно смачно.
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
Анви кейк
ошиблась,не к тому рецепту написала
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in
07:02 06.07.2018
Oksana Zhuchok
До речі, ти знала, що приготовлена (варена) морква ще корисніша, ніж сира? Вчені з університету Арканзасу довели, що тушкована або варена морква містить втричі більше антиоксидантів. Та й про харчові волокна, клітковину не варто забувати. Одне слово, готуємо не просто смачний солодкий десерт, а справжній продукт здорового харчування. До того ж завдяки додаванню «Желфіксу» в ньому не так багато цукру. Варення не потрібно довго уварювати, щоб отримати потрібну густу консистенцію (з цією задачею на відмінно впорається натуральний фруктовий пектин із «Желфіксу»), завдяки чому в ньому зберігаються корисні властивості. Тож, почнемо. Інгредієнти: 700 г червоної смородини 300 г моркви 500 г цукру 1 пакетик «Желфіксу 2:1» Підготовка: Смородину ретельно вимий і просуши, розсипавши на паперовому рушнику в один шар. Ягоди мають бути свіжими, цілими, не перестиглими. Відбери плодоніжки, ягоди подрібни в блендері або ще краще – перетри через сито. Це трішки довше, проте результат того вартий – вийде однорідний джем без кісточок, неймовірного яскравого кольору! Моркву вимий, почисти й натри на крупній тертці, відміряй 300 г. Приготування: Протерту смородину та моркву поклади у велику каструлю з товстим дном, додай пакетик «Желфіксу 2:1», змішаного з двома столовими ложками цукру. Постійно помішуючи, доведи масу до кипіння. Додай решту цукру та дай покипіти ще протягом десяти хвилин. Готове варення потрібно одразу ж розлити в завчасно приготовлені банки. Банки закрутити кришками, перевернути й дати постояти в такому положенні мінімум 5 хвилин. Ароматне варення з червоної смородини та моркви можна пити з чаєм, мастити на булку, використовувати його в будь-якій домашній випічці як смачну, красиву й корисну начинку. Смачного!
Review has 8 comments
asamohatnyaya92
Наша семья любит пирог с морквой))
asamohatnyaya92
Нужно будет попробывать сделать. Наша семья очень любит морковку, а особенно пирог.
Еленочка
Жаль,что я раньше не увидела рецепт.А замороженную смородину можно использовать?
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in
10:01 27.06.2018
Oksana Zhuchok
Абрикосові експерименти: 3 варення за 30 хвилин Смак і аромат абрикосового джему асоціюється у мене з дитинством. Варто взяти до рота ложечку янтарних ласощів, як перед очима з’являється бабуся, розлога абрикоса у дворі, мідний таз, в якому бурлило найсмачніше у світі варення та незабутній, п’янкий аромат літа. Скільки разів я не намагалася варити абрикосове варення за бабусиним рецептом, ніколи так смачно не виходило. Мабуть, тоді, в дитинстві, все сприймалося інакше. Та й секретний інгредієнт – бабусина любов та її янгольське терпіння – нічим не заміниш. Нехай бабусині ласощі залишаються приємними спогадами, я ж буду експериментувати й створювати нові смаки. Хто знає, можливо, колись мої діти будуть згадувати їх з такою ж ностальгією! Ділюся з тобою трьома оригінальними рецептами абрикосового варення з різними фруктовими доповненнями. Вони дуже легкі в приготуванні, тому потребують мінімум часу та зусиль. Отже, за основу беремо рецепт традиційного, «чистого» абрикосове джему. Інгредієнти: 1 кг абрикос 500 г цукру 1 пакетик Желфіксу 2:1 Підготовка: Абрикоси помити, висушити, вийняти кісточки, мілко нарізати або пропустити через м’ясорубку. Обирай дуже якісні, не занадто стиглі фрукти. Абрикоси мають бути пружними, тоді варення вийде смачнішим. Це до речі, секрет моєї бабусі, вона завжди казала, що не можна дозволяти абрикосам «перегоріти». Приготування: У невисоку ємність з товстим дном поклади фруктову масу та додай вміст пакету Желфікс 2:1 попередньо змішаного з двома столовими ложками цукру. Обережно перемішай, постав на вогонь та доведи до кипіння. Потім додай решту цукру та прокип’яти ще протягом 3-5 хвилин. Все! Абрикосове варення готове. Його можна розливати по баночках. КРЕАТИВНІ ВАРІАЦІЇ Абрикосово-ананасовий джем Беремо трішки менше абрикос (600г) та 400 г ананасів. Ананас попередньо почистити, вийняти стебло та подрібнити. Готувати за тією ж технологією, що й основний рецепт. Абрикосово-апельсиновий джем Два-три великих апельсина вимити, висушити, розрізати на чотири частини, видалити кісточки, пропустити через м’ясорубку. 500 г апельсинової маси змішати з 500 г абрикосової. Далі готувати за тією ж схемою. Абрикосовий джем з корицею та горіхами Цей рецепт мій улюблений. Особливо приємно смакувати ним взимку, на різдвяні свята. Знадобиться: дві палички кориці, 1/3 ч.л. мускатного горіха, 200 г грецьких горіхів, 1 лимон. Лимон вимити, висушити, розрізати, вийняти кісточки та пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Усі інгредієнти змішати та додати до основи абрикосового джему. Яке ж це задоволення смакувати літом посеред зими! Особисто для мене ритуал чаювання в сімейному колі – якесь особливе таїнство, яке об’єднує родину та залишає теплі спогади на все життя. А у тебе? Розкажи про свої сімейні традиції у коментарях!
Review has 8 comments
Violet
Планирую сделать джем из абрикос и яблок
Гришина Світлана
Одного разу пробувала абрикосовий джем з горіхами - надзвичайно смачно.
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
Анви кейк
ошиблась,не к тому рецепту написала
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in