Доброго дня. А я продовжую "солодке життя"! Трішки затрималась з цим ділом, зробили операцію на нозі прийшлось зробити перерив. Так от вчора зварила малиновий та вишенвий джем. Брала желфікс 1:1 Цукор згідно рецепту на упаковці. а малинки +300 гр. вирішила так спробувать і не прогадала, малина була дуже солодка. 3 хв і ароматний і (як захолов) густенький джем готовий.
З вишнями трішки інакше вони кислі. На 1кг вишень брала 1,5кг цукру і желфікс 2:1, густина і колір супер. А от цукру (на смак дітей) можна додати більше. Сам смак джемів з желфіксом трішки інакший ніж просто з ягід. Поки не можу точно оприділить чим. Ще розпробую-розкажу.
Ще зробила компот асорті (вишні,смородина,порічки) з додаванням лимонної кислоти. смак виходить більш насищений.
Сьогодні буде смородина -завтра розкажу і покажу. Всім смачного.