Приятная персона
Приятная персона
Connoisseur
Reviews Приятная персона
Comments Приятная персона
Likes received
0 Like
15:59 19.10.2019
Приятная персона

PURINA ONE® MINI

Тестування у нас почалося набагато пізніше ніш у інших , нажаль наша Нікуся захворіла.Спершу вона не дуже хотіла їсти новий корм, але думаю це було зумовлено тим що вона перехворіла і взагалі відмовлялась від їжі , але з рештою почала їсти нормально і повністю з'їдає свою порцію вилизуючи миску до чистоти. Сьогодні у нас 7 день тестування, собачка повністю переведена на корм PURINA ONE® MINI. У неї відсутні будь-які прояви алергії чи розлади з боку системи травлення, вона грайлива, активна, жвава і постійно бігає біля баночки в якій ми тримаємо корм, випрошуючи ще порцію. Можна зробити висновок що їй подобається. Щодо самого корму, приїхав він у 2 упаковках сухого корму та 3 пакетики вологого, на упаковочках сухого корму зручна застібка , яка допомагає зберігати корм свіжим. Корм не має різкого хімічного запаху, корм маленький, собачці зручно його їсти (навіть наша кицька трошки підкрадала у Нікусі з тарілки, вона оцінила цей корм хоч і експертом стала самостійно). Будемо тестувати далі. Дякуємо за таку можливість)
Review has 0 comments
15:54 22.10.2018
Приятная персона
В список учасників я не потрапила, але мені дуже цікаво, що ж отримають у пакунках наші експерти. З нетерпінням чекаю перших відгуків та рецептів смаколиків приготованих з допомогою продукції Dr. Oetker)Бажаю всім удачі)
Review has 1 comment
04:24 22.10.2018
Приятная персона
Всім доброго ранку) сьогодні 15-й день як моя Нікі смакує Optimeal. У неї все чудово, бігає, радіє життю і з нетерпінням чекає коли її погодують) Дуже дякую за можливість ознайомитись з цим кормом. Я писала раніше , що нам було важко підібрати корм, але завдяки тестуванню я знаю чим годувати Нікусю. За 2 тижні тестування не було ні розладів травлення, ні алергій, ні відмови від корму(навпаки, апетит більше ніж відмінний). Собачка жвава, грайлива, енергійна. В підсумку можу сказати що буду купувати Optimeal і надалі, попри всі плюси які помічаю я, найкращий і найбільш вагомий показник - це Ніка яка з задоволенням їсть свій корм) P.S: відгук на сайті Pethous залишила.
Review has 0 comments
05:49 15.10.2018
Приятная персона
Сьогодні 8-й день тестування для нашої Нікі, я її вже повністю перевела на корм Optimeal Privilege. Відповідну порцію собака з'їдає одразу, не відходячи від миски ні на секунду. Від самого початку тестування і до сьогоднішнього дня не було ніяких алергічних реакцій, розладів травлення чи відсутності апетиту на новий корм. Собачка здорова, активна, з гарним апетитом. Щодо самого корму:в тубусі корм добре зберігається, гранули мають зручний розмір для собак малих порід, не має різкого запаху притаманного деяким заводським кормам, склад корму теж порадував, високий вміст м'яса та відсутність глютену.
Review has 0 comments
11:48 12.10.2018
Приятная персона
Ого, на сайті тестування за тестуванням і що далі то краще) Моїй ,,старушці,, LG 11 років і вона доживає свої дні, пере як може, скажем так, з останніх сил, звичайно хотілось би попасти в це тестування, але наврядчи пощастить, в будь якому випадку цікаво буде почитати відгуки , бо вже дуже мені нахвалювали цю фірму друзі, коли стало питання заміни старушки)
Review has 0 comments