Woland61
Woland61
Newbie
Reviews Woland61
Comments Woland61
Likes received
0 Like
03:43 02.04.2017
Woland61
Ну що ж. Перша думка трішки сформувалася. Коли я вперше писав про трішки неприємний післясмак, то, як виявилося - якщо вживати воду охолодженою то він майже не проявляє себе. Звичайно, що не зникає повністю, але він вже не дратує. А от при вживанні кімнатної температури той післясмак яскраво-виражено. Тому рекомендація "пити охолодженою" таки має бути По собі помітив лише, що після першої доби вживання змінився сон - засинав я і раніше легко, але спалося тяжко. А там зразу і заснув добре, і спав не прокидаючись. Та і вставати було легше. Інших змін не помітив поки що. Але вже і це змушує звернути увагу на воду )
Review has 3 comments
Woland61
Не буду сперечатися ) Але в теплому вигляді то вже будуть виключно ліки )). Але то на мій смак. Читаю - багатьом той смак подобається, тому це лишень моя скромна думка
olya_fasolya
а мені дуже подобається солений смак води
Модератор_Ярослава
У нас портал чесних тестувань, в умовах ні де не прописано, що відгуки мають бути лише позитивними.Тож, якщо дитині суміш не сподобалась, або не підійшла, Ви можете, більше того, повинні про це сказати. Але це не відміняє фото/відео пост в соціальних мережах саме в такому форматі, як прописано у правилах (а саме, щоб на фото було видно і малюка і суміш, яку тестуєте)
To leave a comment you need Sign in