vim131204
vim131204
Expert
Reviews vim131204
Comments vim131204
Likes received
1 Like
11:56 16.09.2019
vim131204

Желе з томатів

Продовжуючи тестування, я вирішила зварити желе з томатів. На 1 кілограм м' якоті без шкіри та насіння взяла згідно інструкції 350 грамів цукру та 1 упаковку желфікса Dr.Oetker 3:1. Сам процес звичайно вийшов не довгий- перемішав та проварив 3 хвилини. Саме желе вийшло дуже ароматне та солодке. А от по консистенції я очікувала, що вийде більш густе. Трохи навіть розслоїлося в банці. Сподіваюся, що перемішавши перед використанням воно буде більш однорідне та більш густе.
Review has 2 comments
Наталья Коряк
Дуже цікаво яке на смак таке желе)
vim131204
На смак як свіжий помідор і я б сказала, що трохи присутній смак яблука. Вийшло солодке та смачне)
To leave a comment you need Sign in
11:34 02.09.2019
Taurus

Тестируем Желфикс

Очень рада принять участие в данном тестировании. Спасибо, что выбрали и меня). Посылку получила. Давно хотела познакомиться с Желфиксом, но купить так и не решилась. Хочу попробовать сделать варенье, мармелад и желе. Спасибо за Пикант Фикс. Жаль, что нет инструкции на русском((( В интернете ничего не нашла. Кто знает как им пользоваться, поделитесь, пжл.
Review has 5 comments
KsyushaYT
Має прийти лист на пошту. і внизу є інструкція.
Moderator Alena
Taurus, должна была прийти рассылка с инструкцией, но, на всякий случай, опубликуем ещё раз: Суміш для приготування солінь. Одного конверта достатньо для отримання 6-7 банок (0,7 л). Інструкція: Покладіть свіжі овочі у вимиті та висушені банки. Вміст конверта змішується з 1,75 л води, 0,3 л оцту (9 градусів) і 150 г цукру. Отриманий склад кип'ятять у кипінні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячий склад розлийте по овочах, по банках, після чого закупорити. Після охолодження зберігайте банки з соліннями в прохолодному місці, подалі від світла. Після закипання можна додати оцет або цукор (за бажаним смаком: більш кислий або солодкий). Герметичні банки не потребують стерилізації. Зберігати в сухому і прохолодному місці.
vim131204
И у меня тоже не было инструкции. Поэтому вопрос.
vim131204
Маринад называется кислый либо кисло- сладкий?
KsyushaYT
Хто любить мариновані овочі, то суміш супер.
To leave a comment you need Sign in
11:34 02.09.2019
Taurus

Тестируем Желфикс

Очень рада принять участие в данном тестировании. Спасибо, что выбрали и меня). Посылку получила. Давно хотела познакомиться с Желфиксом, но купить так и не решилась. Хочу попробовать сделать варенье, мармелад и желе. Спасибо за Пикант Фикс. Жаль, что нет инструкции на русском((( В интернете ничего не нашла. Кто знает как им пользоваться, поделитесь, пжл.
Review has 5 comments
KsyushaYT
Має прийти лист на пошту. і внизу є інструкція.
Moderator Alena
Taurus, должна была прийти рассылка с инструкцией, но, на всякий случай, опубликуем ещё раз: Суміш для приготування солінь. Одного конверта достатньо для отримання 6-7 банок (0,7 л). Інструкція: Покладіть свіжі овочі у вимиті та висушені банки. Вміст конверта змішується з 1,75 л води, 0,3 л оцту (9 градусів) і 150 г цукру. Отриманий склад кип'ятять у кипінні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячий склад розлийте по овочах, по банках, після чого закупорити. Після охолодження зберігайте банки з соліннями в прохолодному місці, подалі від світла. Після закипання можна додати оцет або цукор (за бажаним смаком: більш кислий або солодкий). Герметичні банки не потребують стерилізації. Зберігати в сухому і прохолодному місці.
vim131204
И у меня тоже не было инструкции. Поэтому вопрос.
vim131204
Маринад называется кислый либо кисло- сладкий?
KsyushaYT
Хто любить мариновані овочі, то суміш супер.
To leave a comment you need Sign in