Доброго вечора! Сьогодні вирішила поекспериментувати з мармеладом з Желфіксом 1:1. Перечитала багато рецептів. Ніби нічого складного, але з пропорціями я трішки не вгадала. Результат на фото. Смачно, але консистенція желейок трішки не така, як хотілось би. Я б додала іншу упаковку Желфіксу 2:1 або ж 2 пачки Желфіксу 1:1. Отже рецепт за яким робила я: 200 мл. соку (я обрала яблучний власного приготування), 400 г - цукру, одна пачка Желфіксу 1:1 (наступного разу візьму 2:1). Сок підігріти на вогні, додати цукор, потім Желфікс. Варити близько 3 хвилин. Вилити в форму. Після того як желейна маса стане холодною поставити в холодильник для гарного застигання. Порізати на шматочки, кожен обмокнути в цукор і вуаля... Можете ласувати смачненьким!