Таня Хала
Таня Хала
Connoisseur
Reviews Таня Хала
Comments Таня Хала
Likes received
0 Like
04:59 23.07.2018
Таня Хала
Всім привіт. Мої мармеладні пригоди продовжуються на цей раз абрикосовий мармелад. Він вийшов трохи м'якіший, але теж гарно застиг та тримає форму. Рецепт: 250 г пюре абрикос 130 г води 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати, щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
Review has 6 comments
Гришина Світлана
Чудовий колір! Золото, а не мармелад. Мабуть ще й ароматний.
Таня Хала
Дякую, дуже смачний і ароматний.
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in
19:30 22.07.2018
Таня Хала
Всім привіт. Хочу і я поділитися своїм враженням від продукції Dr. Oetker Желфікс 1:1. Було багато варіантів, що приготувати, зара це взагалі самий пік різноманіття фруктів та ягід. Але захотілось експеременту і ось так народилась ідея спробувати зробити мармелад. Мармелад робила з яблук, були сумніви, що все вийде вдало, але все вийшло на 100%. Марелад вийшов дуже смачний, гарно тримає форму. Рецепт: 250 г пюре яблук 130 г води (я брала яблуневий сік який відділила від пюре) 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
Review has 5 comments
Таня Хала
Так це була велика кругла, а потім розрізала
Анна87
Зазвичай я брала звичайний кетчуп і йшла щаслива.
Анна87
Але не цього разу. Мені дали на пробу різні соуси. Можу сказати,що тепер не буду брати кетчуп🙂. В мене є вибір🔥. Соус італьяно, ніжний, до салатів, дійсно з травами. Соус мексикано з гостринкою, але має солодкуватий смак, до м'яса супер. Соус американо ланідний, але з перчиком. Рекомендую всі, вибирайте для себе, доя страви. Дітям мексикано сподобався,дл всього беруть☺️
Оля Завадська
Чи вже встигли спробувати?
Kmarysija
Спробувала з сином всі 3 соуси: син зацінив Мексикано, який схожий на смачну домашню аджику з гостринкою. Мені ж сподобався Італьяно- нотки лайму і трав чудово доповнюють пасту та салати. Хоча дійсно, цей соус більше «на любителя». Соус Американо у нас для бургерів, шаурми та домашніх швидких перекусів на грилі з лавашем. Сміло можу рекомендувати всі 3 соуси для кожної сімʼї))
To leave a comment you need Sign in