flauver09
flauver09
Newbie
Reviews flauver09
Comments flauver09
Likes received
2 Like
20:22 20.11.2019
flauver09

Карандаши

Всем привет, пишу свой первый отзыв о игрушке. Фирму эту я люблю есть несколько игрушек у ребёнка. Изначально я подумала, что эти карандаши ещё и рисуют. Открыли упаковку сразу же, сын был нетерпелив и требовал новую игрушку. Удивило, что батарейки уже были в ней и ребёнок начал сразу играть а мне не пришлось бежать в магазин за батарейками. Мне очень понравилось, что они не громкие, все слышно хорошо но и не кричит на весь дом. Яркая игрушка, сыну почему то нравится цыфры 5,он с неё больше всего смеётся. Карандаши уже летали по квартире, и побывали в кошачей мыске с водой - с ними все впорядке. Оказалось очень живучая игрушка. Единственное, что мне не нравится это украинский язык. В маленьком возрасте не платную ребенка обучать украинскому языку. А игрушка супер.
Review has 30 comments
meri_vme
Она и на русском языке продается
meri_vme
А мне наоборот она такая тихая. Не нравится, что динамик аж с самого низа. Если ставить на кровать, то так тихонько, аж нужно прислушиватся
Enigmasin
Мене теж смутило українська мова, але не без того дітки повинні її знати, і рано чи пізно ми всі неодмінно маємо нею володіти, але дійсно поки важко, адже багато родин дома розмовляють звичною російською? Та це таке, на вибір кожного, можна купити російську, можна англійсььку в покупці головне є варіанти. Не знаю як там у Вас тестування проходить, судячи що олівчики були у кошацій мисці, а от киця мабуть збентежана? Вона також тестує?
Tanya Олеговна
А чего вас смутил язык? Вы же пишите на украинском. Я, к примеру, знаю и тот и тот, но пишу всегда на русском, мне так удобнее.
Enigmasin
ТанечкаЯ, я ж написала мені не принципово, я знаю і українську і російську і англійську? дитина ще не розмовляє, дома чує здебільшого російську мову, бабуся тато розмовляють російською, по іншому не можуть, тому для дитини важко сприймати іграшку на українській мові, але це не є значною проблемою?
Ксюшенька
Якщо правильно зрозуміла з попередніх відгуків, іграшки є на різн
Ксюшенька
Якщо правильно зрозуміла, іграшки є на різних мовах...
Enigmasin
Ксюшенька, так є українська, російська та англійська на вибір покупця?
flauver09
Мне очень нравится, что тихая. Много у ребёнка громких игрушек
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Прекрасний результат.
Вікторія Сидорюк
Там стоїть +25,як я розумію для загрузки в 4-5 кг жодатког
Вікторія Сидорюк
Вибачте вибило щось, додатково плюс 25 мл до вказаного
Вікторія Сидорюк
Вибачте вибило щось, додатково плюс 25 мл до вказаного
Nataliia
Вікторія Сидорюк, дякую, можливо й справді так.
Crazy84
В мене також ця проблема, другий день не публікують відгук. На сайті Єва майже одразу! І в цьому випадку що робити?
Iren_IV
Nataliia, я трішки подумала прочитала ще етикетку і думаю що там пише +25мл. Якщо у вас 4-5 кг забруднених речей. Тобто якщо у мене жорстка вода 4-5 кг речей що забруднені то мені потрібно не 125 мл а ще +25 мл тобто 150 мл як висновок. Принаймі я так це читаю
Ольга Ковальова
Класні результати🔥
Nataliia
Crazy84, мій вже опублікували, фактично на наступний день, прийшло сповіщення на пошту, і в особистому кабінеті на сайті Розетка, а серед відгуків можна лише знайти відсортувавши по даті.
Nataliia
Iren_IV, так, дякую, вже також розібралася, згідна з Вами🙂
Nataliia
Iren_IV, просто тут написали про 25 мл нп 4-5кг і відіпрались плями і я засумнівалась може я не економно використовую 😉
Iren_IV
Nataliia, будь ласка. Думаю у цьому випадку просто методом експериментів. У мене нажаль 25 мл нічого точно не відперуть тому можливо хто має гарну якість води і дивлячись якої забрудненості речі то всяке можливо.🙂
Ksushik
Nataliia, а, підкажіть як сортувати по даті?
Тетяна Тимошевська
Ольга Ковальова, дякую
Nataliia
Ksushik, коли переходите на відгуки, є кнопка фільтри, а під нею випадаюче меню, яке починається "від тих, хто купив цей товар", а другий пункт "по даті", вибираєте його і там вже багато відгуків учасників. Якщо не вдасться, пишвть6, я заскріню і додам в питання-відповіді тут на сайті.
Ksushik
Nataliia, Дякую, за відповідь))
Crazy84
Nataliia, я перевіряю майже щогодини, немає. Фільтрую різними способами.
Тетяна Тимошевська
2 рази вже залишила відгук на розетці, але його не публікують, що робити?
Iren_IV
Така ж сама ситуація, оновлюю слідкую а відгуки ще не зявились:-((
Юліанта
Дуже інформаційний відгук
Ksushik
Iren_IV, Я двічі відправила і ще один написала, то нічого)))
To leave a comment you need Sign in