Ну що ж рецепт пасочок. Сімейний, най- найкращий!
Тісто:
3 упаковки дріжджі "Dr. Oetker"
7-8 шт. жовтків
0,5 л. молоко (тепле)
1,5 скл. цукру
2 шт. ванільного цукру "Dr. Oetker"
0,5 скл. сметани
100 гр. масло ( розтоплене не на вогні)
1,5 кг муки
Глазур:
1 білок
1 упаковка цукрової пудри з ванільним смаком від "Dr. Oetker"
+ декор "Dr. Oetker"
Приготування:
1. В молоко + дріжджі + жовтки + ванільний цукор + сметана + масло + мука
2. Довго та добре все місити
3. Підійти повинно один раз
4. Додати ізюм, цукати ( за бажанням) і покласти в форму 1/3
5. Форми повинні бути змазані маслом
6. Як підійде тісто на 2/3 ставимо в духовку
7. Слідкуємо за випіканням ( точного часу немає, бо в усіх різні духовки)
Я люблю прикрашати глазур'ю на основі білків, а потім декором. Паски за цим рецептом виходять пухкенькі, легенькі та смачні, а з "Dr. Oetker" приготування стає набагато легшим! Всім удачі та смачних пасок!!!)