Олюсик
Олюсик
Newbie
Reviews Олюсик
Comments Олюсик
Likes received
2 Like
16:13 19.02.2021
Олюсик

Мені не прийшло.

В мене на пошті нічого немає. Дивилась вже всюди. Пусто...(((
Review has 3 comments
Модератор Ірина
Доброго вечора! Дякуємо, що повідомили. Будь-ласка, напишіть Вашу пошту нам у приватні повідомлення Фейсбук. Ми відправимо лист із доступом до мобільного додатку ще раз.
Олюсик
Модератор Ірина, можна в інстаграм??
Модератор Ірина
Олюсик, так, звісно. Чекаємо!
To leave a comment you need Sign in
15:51 09.07.2020
oljgatka

Фух.. Наконец-то приступила к ответственной миссии!

Всем привет. Очень страдала я от того, что сразу после получения посылки нужно было уехать (все было запланировано заблаговременно). Тут посылка, тут сборы, в общем, не успела я приступить к тестированию. И вот я опять в деле. С Желфикс 1:1 я знакома давно. В тестирование в прошлом году не попала, но с легкостью нашла в магазинах. А вот с 2:1 и 3:1 не складывается. Не нахожу нигде. Поэтому очень рада удаче.
Первая мне попалась малинка, причем сладкая, поэтому принято решение использовать поменьше сахара, а значит использовать Желфикс 3:1.
Тут многие писали уже, что с вареньями не дружат по причине долгой технологии приготовления. Я с ними согласна и сама раньше не всегда решалась на долгий процесс. Здесь же все просто. Минимум усилий, минимум времени, но максимум вкуса.
У меня вышло ровно 2 пол литровые баночки отличного малинового джема. Очень впечатлил цвет, текстура мармелада и вкус малинки. как будто свежая, но послаже. Я люблю джемы и мармелад. Мне все понравилось.
Очень нравятся также украшения на баночки, всегда смотрела на такие штучки, теперь у меня вот такие симпатичные баночки.
Review has 3 comments
Олюсик
Все дуже красиво)) також планую зробити ще з малини))
oljgatka
Олюсик, а я решила попробовать разные фрукты понемногу.
oljgatka
Олюсик, ну и, конечно же, ягодами. Интересно, что получится самым вкусным.
To leave a comment you need Sign in
15:53 09.07.2020
Tanysha777

Варенья за лічені хвилини

Дуже рада,що приймаю участь у такому чудовому тестуванні. Так швидко і просто я не готувала варення ще ніколи. Я дуже люблю готувати різні джеми,варення. Але інколи не вистачає часу,щоб довести його до желе подібного стану. Сподобалось що за допомогою Желфіксу заощаджуєш цукор і час. Готується дуже просто і швидко. Варення вийшло дуже смачне!желе ніжне і без комочків. Дякую порталу на пробу за таке чудове тестування. Дякую Dr.Oetker за чудову продукцію.До зими готові) ще залишилось спробувати желе до торта і збитий десерт. Я думаю буду в захваті і від них,адже смаколики це для мене)))
Review has 3 comments
Олюсик
Згідна з вами))) Варення виходить прекрасне)))
Tanysha777
Олюсик, маме такое,Як я люблю. Раніше мама готувала зі схожого типу желфіксу,але називалось Желейка.
Tanysha777
Зробіть будь ласка,щоб можна було редагувати повідомлення!!!! Дуже не зручно!!!!
To leave a comment you need Sign in
21:22 08.07.2020
Олюсик

Отримала посилку і протестувала

Отримала посилку ще 1-ого числа ( просто не знала що потрібно написати що вже отримала) Довго думала на чому тестувати, бо з ягодами цього року не дуже)) і от трапилась нагода, придбала 3 кг вишень. Якраз знадобились всі три пакетика Желфіксу 2:1. Помила я вишні, очистила від кісточок і засипали цукром. Постояли вони в цукрі десь годину і я їх перебила блендером. Додала Желфікс як писало в інструкції. Вийшло в мене 3,5 літри вишневого джему. Він ідеальний!! Застигає одразу як охолоджується, текстура прекрасна. Тепер кожного разу буду користуватись тільки Желфіксом)) Рекомендую))
Review has 2 comments
Tatiana74
Супер. Я тоже любдю варенье с вишень, но много не закрываю, нелюблю косточки вынимать
Олюсик
Tatiana74, це точно... саме більше часу занняло чистити їх)))
To leave a comment you need Sign in
10:47 08.07.2020
shalkinaanna

Вау, це просто чудо, дякую

Дякую за таку можливість тестування продукції Dr.Oetker. Коли прийшла посилка, я була дуже вражена, вона просто величезна, такого не очікувала зовсім. Приємно здивувало те що, на пробу прислали не тільки продукти, але й наліпки для підпису варення та упаковку для баночок з мотузкою! Все дуже гарно, дякую, не можу дочекатися приготування ? Думаю, що разом з матусею як назбираємо ягід, так і наваремо вкуснющого варення, та напечемо тортиків! Особливо хочется сбробувати збитий десерт, моя малеча обожнює солоденьке. Тож будемо готувати і смакувати ?
Review has 1 comment
Олюсик
Чекаємо на ваш відгук))
To leave a comment you need Sign in