markulchak91
markulchak91
Connoisseur
Reviews markulchak91
Comments markulchak91
Likes received
8 Like
10:30 17.07.2024
markulchak91

Hipp нова любов у харчування

Дуже насправді переживала чи підійде смак для Святослава, бо вже була ситуація, що суміш за смаком зовсім не підійшла, але мої побоювання були марними, Святкові суміш на смак дуже сподобалась, а мені звичайно склад суміші сподовся. Дякую команді напробу за можливість взяти участь у цьому тестуванні і спробувати для себе новий продукт
Review has 0 comments
13:49 09.03.2023
markulchak91

Нестожен 3

Нам Суміш Нестожен дуже сподобалася! Склад натуральний, без шкідливих добавок: пальмової олії, ГМО, барвників та консервантів.
Подобається ще, що в цьому молочку є унікальні бактерії, завдяки яким у нас налагодилося травлення і стілець став регулярним і м'яким.
Сама суміш розчиняється швидко і без грудочок. Дитина суміш прийняла на ура, їсть з апетитом.Дякую компанії нестожен і на пробу за можливість протестувати
Review has 0 comments
21:52 12.12.2020
markulchak91

Неймовірний аромат і результат

Гелі для прання Woolite вперше використати вдалось завдяки даному тестуванні. Хочу поділитись своїми враженнями та результатами свого тестування.
Розпочну із флакона: об»єм 900мл, простої циліндричної форми що досить зручно для зберігання та не надто для використання, так як гладкий і з мокрих рук може легко вислизнути. Якщо мати декілька засобів даної марки то зручно що кожен виділений у своїй кольоровій гаммі, до прикладу для делікатних речей ніжно рожевий-це зручно, не потрібно щоразу вичитувати на флаконах.Позаду флакона детально розписано , щодо дозування засобу в мілілітрах, проте складно зорієнтуватись, бо власний ковпачок жодних поміток немає.
Далі, щодо самих засобів: вони дійсно чудово виконують озвучені виробником функції. Гарно відпирає навіть складні забруднення, є ніжним до одягу, запобігає закуйовдженню тканин і нереально гарно пахне. Доречі,гель для прання чорних речей мене дуже здивував,мої старенькі лосіни стали темнішого кольору( результат видно на фото)Використовую як при машинному пранні , так і при ручному. Зазначу , що засіб не шкодить і не сушить шкіру рук.
Review has 2 comments
18:00 13.11.2020
markulchak91

Ура)

Вітаю учасників хто пройшов)) І звичайно смачного вам)) Чекаємо ваших відгуків,бо для мене цей виробник в новинку
Review has 0 comments
17:57 13.11.2020
markulchak91

Еххх

Це той момент,коли шкодуєш,що не з Києва)) Моя сім'я залюбки б протестувала такий набірчик)))
Review has 2 comments