Ольга Марчук
Ольга Марчук
Connoisseur
Reviews Ольга Марчук
Comments Ольга Марчук
Likes received
6 Like
21:35 02.10.2021
Лилия Дорошенко

КітВіт- корисні вітамінки пий через соломинки!

Привіт всім) Нам пощастило вже вдруге стати учасниками тестування. Тож розпочну свій відгук. Сьогодні ми отримали посилочку, вже зробили розпаковку. Смак яблука-1уп.(7шт.) Смак апельсина-1уп.(7шт.) Смак вишні-1уп.(6шт.) Смак лісові ягоди-3шт. Смак малини-3 шт. (фото додаю). Відразу хочу відзначити відмінний склад з натуральних інгредієнтів,а це для мене важливо, особливо якщо це для дітей. На упаковці все детально розписано, це теж плюс. Ми вже навіть встигли спробувати,то синочкам сподобалось дуже, я теж спробувала по ковточку, на смак приємні кисло- солодкі. Діти просили добавки,але на жаль на добу можна лише 1 соломинку. Вони дуже чекали цієї посилки, так як соломинки вони просто обожнюють. Тож будемо тестувати далі.
Review has 1 comment
Ольга Марчук
Ну такого серйозного тестувальника не обдуриш 😊💙.З великим задоволенням будемо читати ваші відгуки .А дітки окремо побажаю міцного здоров'я.
To leave a comment you need Sign in
16:51 06.04.2021
Mypka31

Отримали прсилочку

Сьогодні отримали посилочку. Синочок задоволений,окремо дякує за кульку. Все запаковано як справжній подарунок. Дитина просто зачарована, ніколи так йогурту не радів як сьогодні;)
Розпочнемо дегустацію і залишимо свій відгук.
Review has 1 comment
Ольга Марчук
Будемо чекати на відгук! Дітки-то найчесніші експерти ♥️
To leave a comment you need Sign in
16:52 06.04.2021
Aprilryan

Растишка, получение набора

Сегодня курьер привёз наш набор для тестирования от торговой марки " Растишка". Упаковка очень красивая! У сыночка праздник, очень обрадовался шарику(красный его любимый цвет), а так же тому, что йогурты с магнитиками. В наборе 4 йогурта без лактозы и сахара : банан с клубникой , персик и 2 шт виноград с яблоком. По срокам продукция свежая. Так как у сына довольно чувствительный организм, то что в составе нет лактозы и сахара однозначно большой плюс! Дегустировать будем завтра, обязательно поделимся впечатлениями.
Review has 3 comments
Ольга Марчук
Який позитивний малюк ?. Смачного!І нехай така щира посмішка буде частим гостем у вашій домівці
Aprilryan
Ольга Марчук, дякую :)
Moni4ka
Что нужно для счастья ребёнку!
To leave a comment you need Sign in
11:25 09.02.2021
tommy07

Аудіоказки українською.

Нарешті наш день настав. Дякуємо за довіру і з нетерпінням чекаємо на доступ.
Review has 1 comment
Ольга Марчук
Щиро за вас радію.Нехай тестування принесе вам та вашій малечі багато приємних вражень ❤️
To leave a comment you need Sign in
19:18 21.01.2021
1606843144

Hiip

Моєму синочку рочок,основне харчування в нас грудне та прикорм,сину сподобалася дана суміш, зазвичай він їсть її наніч з пляшечки але буває і зранку з кашею ложечкою так як діти в такому віці люблять пробувати їсти самі, їсть її із задоволенням,поганих реакцій не має, животик працює,це ідеальна суміш з чудовим вмістом.Ми рекомендуємо дану продукцію,та дякуємо за можливість її протестувати
Review has 2 comments
Ольга Марчук
Треба буде і нам спробувати, адже моїй крихітці вже не вистачає молока, а хочеться замінити його чимось справді якісним та корисним.
Iruna_
Очень хорошо что можна гв и смесь, и без вреда для малыша)
To leave a comment you need Sign in