Chovgan Dima
Chovgan Dima
Newbie
Reviews Chovgan Dima
Comments Chovgan Dima
Likes received
0 Like
08:42 05.11.2019
Garbarec

Fisher-Price

Коли наша доня ще була у животику, я дуже довго роздивлялась та вивчала іграшки різних брендів, одними із фаворитів для мене стали товари від Fisher-Price. Наше знайомство розпочалось із розвиваючого коврика, якщо ще хтось вагається в його покупці — однозначно рекомендую, оскільки це універсальна іграшка, яка замінює гори цяцьок (часом зовсім непотрібних)?Далі мій вибір впав на пірамідку від цього ж бренду, що я можу сказати — вона крута, все продумано до дрібниць + це дійсно потрібна іграшка «розвивашка»? Ще одним, на мою думку, потрібним девайсом є ходунки - штовхачі ( в на це ?), якщо коротко це інтерактивна іграшка із допомогою якої наша доня зробила перші кроки, її розвиваюча панель заміняє гори іграшок, для мене це маст хев! Тепер мрію про інші товари цього бренду, цуценя та олівці це те, чим би хотілось поповнити арсенал наших розвивашок! Тому, якщо вдасться отримати на тестування щось, ми це оцінимо належним чином!
Review has 3 comments
Moderator Alena
Garbarec, дякуємо, що поділились своєю думкою від придбаних іграшок данної фірми. Гадаємо, що для багатьох молодих матусь дана інформація стане корисною!) Удачі у відборі!
Chovgan Dima
Жякуємо, було б круто отримати одну із таких
Enigmasin
Килимком ми також залишилися задоволені. а ще гойдалкою. Це знахідка для батьків. Розумію Ваше бажання протестувати щось новеньке, успіхів!
To leave a comment you need Sign in