Ksushik
Ksushik
Connoisseur
Reviews Ksushik
Comments Ksushik
Likes received
0 Like
14:28 26.06.2024
Ksushik

Perwoll - мій фаворит серед гелів для прання))(

Почну свій відгук з того, що красива, яскрава етикетка червоного кольору, бузковий, в міру густий гель і ще й з приємним ніжним ароматом. Не переношу різких запахів, а це якраз як говориться "те, що лікар прописав" для мого чутливого носа. А в додачу до всього двохлітровий розлив - це, як на мене зручно, тобто й не багато і не мало і надовго має вистачити. Я перу свої улюблені, кольорові речі лише при делікатному режимі, тобто пральна машина сама виставляє температуру 40 градусів. Зараз поексперементуємо... На жаль, для експериментів часу обмаль, тому що світла більше немає, ніж є на добу.
Для чистоти експерименту поклала в фірмовому мішечку в барабан - зелений, улюблений сарафан з наклейкою, чорну майку з білою полосою та червоні штани. Прочитала інструкцію, але заправила по-своєму. Я завжди на барабан заливаю повний ковпачок, так зробила і зараз. Чекаю 52 хвилини поки відпрацює програма. Результатом задоволена. Речі пахнуть свіжістю, колір речей яскравий, немає ніяких плям, нічого не полиняло і не перевелося одне на інше. Навіть, наклейка на сарафані, як в день купівлі без пошкоджень.
Засіб просто чудовий і ефективний на всі 100%. Рекомендую скористатися!!!
Review has 0 comments
14:07 18.06.2024
Ksushik

Я ТЕЖ у списку.

З нетерпінням чекаю на Perwoll. Я користуюся засобами даної марки, але такого ще не купувала. Загалом задоволена продукцією цієї марки. Тому впевнена, що й засіб якісний і дієвий)
Review has 0 comments
16:49 10.04.2023
Ksushik

Avon

Хотілося б подякувати за нагоду тестувати продукцію AVON! Дійсно, з нетерпінням очікую результатів відбору, з насолодою тестувала помаду і парфуми. Знайома з продукцією Avon - ВОНА, як завжди, дієва і якісна! А, пакування - це шедеври ( кольорова гама, приємно тримати в руках).
Review has 0 comments
09:09 10.04.2023
Ksushik

Дякую за таку можливість протестувати ДАНУ продукцію!!!

Дякую за таку нагоду протестувати ДАНУ продукцію!!!
Почнемо з парфуму.
Today - це аромат впевненої в собі жінки, яка націлена на успіх як у бізнесі, так і в особистому житті. Вона знає чого хоче від життя. Парфум ідеально збалансований і дуже стійкий, в той же час, ніби-то різкий і водночас ніжний, легкий, ненав'язливий, весняно-літній. Звісно, тестували одночасно з мамою і ділилися своїми враженнями(моїй мамі - 69 років). Відповідно обмінювалися своїми відчуттями. Аромат піднімає настрій і бадьорить. Ключові слова для нього - жіночність, впевненість, невичерпна енергія. Йому ВЖЕ 20 років, а ВІН все ТАКИЙ же НЕПОВТОРНИЙ..
Продовжимо СУПЕР помадою та ще й з гіарулоновою кислотою!
Коричневий - мій улюблений колір помади, колір бізнес-леді. А даний екземпляр в витонченій рожевій упаковці - це витвір мистецтва. Стосовно продукту: наноситься легко, не розмазується і не скачується, стійкий колір ( звісно, це Ж , AVON!!!)!!! Зволожуючий ефект відразу відчувається після першого нанесення - даний ефект помітний, навіть на наступний день - губи м'які і ніжні на дотик. Завдяки цьому губи не пересихають, шкіра гладенька. Також має приємний аромат. Продукт якісний 2 в 1 і доглядає, і має стійкий колір. Що ще потрібно для ідеальної помади? Зі своїми основними задачами вона справляється на всі 💯. Рекомендую кожній жінці придбати і спробувати, щоб порадувати себе чарівну!
Продукти СУПЕРОВІ з ними ми озброєні на ВСІ 100 впевненістю і натхненням!!!
Review has 2 comments