Над нам в цьому році газова служба вирішила провести експеримент. Виключила на 6 вулицях газ на цілий місяць. А консервування ніхто не відміняв))) ось тут на допомогу мені і прийшов Желіфікс. Так швидко варення я ще не консервувала. Для Варення використовувала різні ягоди.
Варення з малини готувала з Желіфікс 2:1. Воно вийшло густим, схоже на джем. Приємного кисло-солодкого смаку. З 2кг ягід вийшло 2.5 л варення.
А вишневе варення приготувала, використавши Желіфікс 1:1. Раніше використовувала рецепт п'ятихилинка. Вишня завжди плавала в рідкому сиропі. Зараз це вишня в желе. Ну дуже смачно.
І наостанок залишила Желіфікс 3:1. Варення зі смородини. Об'єднала рецепти. Відварила червону смородину з віточками, перетерла через сито, а далі її треба було варити поки стане густою. Я вирішила скористатися Желіфікс. Джем просто супер!!!!!!!!!
Желіфікс завоював мою любов.