Доброго дня! Сьогодні мій відгук про Желффкс 2:1?
Почну з початку, це моє перше в житті варення. В нас завжди варить варення моя мама, зазвичай з тих ягод і фруктів які передають з села. На разі нам нічого не предавали, тож вибір в мене був з усього різноманіття фпуктів в супермаркеті.
Я обрала диню і лимон ?
Інгрідієнти:
Диня 1 кг.
Лимон 1 шт.
Цукор 500 гр.
Желфікс 2:1
Диню очищуемо від шкірки та насіння і нарізаємо кубиками.
Знімаємо з лимона шкірку, розрізаємо та дістаємо всі кісточки. Перебиваємо лимон в стаціонарному блендері і додаємо до дині.
Далі потрібно змішати 2 столові ложки цукру з пакетиком Желфіксу та засипати в каструлю з фруктами і довести до кипіння. Потім всипати весь цукор який залишився і знову довести до кипіння, після чого варити 3 хвилини помішуючи.
Потім розлити в банки, закрутити кришками та перевернути банки на 5 хвилин.
Я щось трішки затупила і засипала відразу разом із Желфіксом весь цукор. Довела до кипіння і варила 3 хвилини.
Незнаю, ця моя помилка чи можливо те що 1 кг дині я брала на око, але вийшло так що в мене нічого не застигло. Я прочекала десь з годину мабуть, але в мене був просто рідкий сироп.
Тож я як і написано в інструкції додала лимонної кислоти і відразу консистенція стала більш густою. Зараз стоять мої баночки, консистенція супер!
Насправді готувати варення таким способом дуже просто. Головне все зробити правильно?