liba20203
liba20203
Connoisseur
Reviews liba20203
Comments liba20203
Likes received
6 Like
14:12 07.07.2020
liba20203

Готування торта

Сьогодні було тестування червоного желе.Тісто для торта 3яйця 1ч.л.соди погасить уксусом 200 гр.сахара 200 гр.сметани 2ст.муки все збити міксером і випікати 30 хв.Розрізати коржі і перемазати кремом 200 гр сметани і пів.баночки згущенки.Желе робила так як в інструкції.2л.сахара розмішати з сумішю і добавити 250 гр.води помішуючи прокип'яти 3хв.Розклала ягідки смородини і залила тортик.Ефект неймовірний.Желе при кімнатній температурі застинуло а температура зараз 30 градусів.Я ще такого не зустрічала ефекта.Швидко гарно і смачно.Моя родина дуже радіє такому тестуванню все гарненьке смачненьке.І калорії вже нерахуються.Дякую що ви мене вибрали на таке тетування.Гарні емоції подяка від близьких.Дякую вам.Продукція Dr.Oetker супер.
Review has 0 comments
11:40 05.07.2020
liba20203

Експеримент з желе

Внучечка захотіла желе але готувати в таку жару і бисренько їй хотілося я зробила експеримент з желе безбарвного для торта.Нарвала барбарису взяла пакетик змішала з 2 ст.л цукру і всипала в 250 гр компота .довела до кипіння постійно помішуючи 1 хв.прокипіло і залили ягодки.Ефект неймовірно швидкий.Желе застигло і на смк смачне я ще грамульку лимонної кислоти додала і вийшла смакота.І мені сподобалося тому що не вірила що таке буває.Всі посмакували одержали насолоду і всі зрозуміли що скоро буде тортик.
Review has 0 comments
11:29 05.07.2020
liba20203

Вишні з Желфіксом

Сьогодні випробувала Желфікс 1:1.Взяла вишеньки витягла кісточки .Вишеньки пустили сік і я додала пакетик желфіксу,розмішавши з двома ложками сахару.Потім додала цукор 700 гр.(а потрібно 1кг)Проварила 3хв.Чомусь більше побоююсь .І всипала в баночки .Хоча сахару меньше але дуже солодкі вийшли .В баночках рідкувате залишили в тарілочці для проби швидко стало желейне і смачне.Рогалики пироги взимку будуть супер.Завжди хотілося такого ефекту.Завдяки вашому проекту я скільки всього спробувала.Готувати стало приємно часу мало і ефект неможливо передати словами.
Review has 0 comments
07:36 03.07.2020
liba20203

Готування десерту Dr.Oetker

Готування десерту це було щось супер.Добавила молочка холодненького 150гр.Додала суміш і взбивала 5 хв.Мені не вірилось що з такого малого вмісту вийде велика чаша десерту.Прикрасила малинкою і залишила в холодильничку.Смакота неймовірна така легка текстура гарно тримається.Дуже сподобалось
Таким десертиком потрібно подавати з усима фруктами а як додали утречком до кави це був смак неперевершений.Кава з пінкою.Це швидкий десерт ,для здивування несподіваних гостей.Швидко смачно, легко і не потребує великих зусиль.Дякуємо за таке тестування.
Review has 1 comment
19:49 02.07.2020
liba20203

Приготування джемів

Сьогодні готували варенячко джем із вишень.Так як вишні вже трошки переспіли я вибрала кісточки і збила на блендері.На 1 кг.вишень добавила 300 гр сахару так як вишні дуже солодкі проварила 3хв.і в банку.Залишили посмакувати так загусло дуже гарно.Це велика економія часу нервів і залишаютьься всі вітамінки яких не вистачає взимку.Я спробувала Желфікс 2в 1.А джем з смородини Желфікс 3 в1.Дуже сподобалось.Раніше чомусь не спробувала а зараз задоволена на всі100.Далі ще експерименти.Мені здається кожна господиня буде задоволена ефектом.Спочатку на вигляд варенячко ріденьке але згодом стає як желе.
Review has 3 comments