Відгук

alenauib
Дуже дякую! Я стала експертом парової праски нового покоління NI-WT980 від Panasonic! З радістю ділюся своїми спостереженнями. Впродовж тестування спробуємо відповісти на найголовніше питання - чи існує ідеальна праска? Швидко надіслана посилка містила у собі коробку із праскою, каталог "Panasonic", журнали "Добрые советы", «BurdaStyle», екологічну сумку від Panasonic. Праска разом із чашкою бережно запакована з допомогою елементів пінопласту. В наявності є інструкція та гарантійний талон. Максимальна потужність приладу - 2800 Вт. Праски з більшою потужністю швидше розігріваються і ефективніше працюють, проте більше споживають енергії. Інноваційна функція праски Optimal Care поєднує в собі Автоматичне встановлення температури, Систему очищення трьома способами від накипу, Систему самоочищення, Систему автоматичного виключення трьома способами, Паровий удар - 200 г/хв, Антикрапельну систему, Резервуар для води 350 мл, Вертикальне відпарювання, Безперервну подачу пару 50 г/хв, Вигнуту підошву. Перейдемо до найочікуванішого тестування. Перш за все, наповнюємо великий резервуар для води, що вміщує 350 мл. Регулятор пару закриваємо, а терморегулятор виставляємо на максимум. Праска нагрівається швидко - близько хвилини і засвічується. Лише тоді включаємо регулятор пару. Праска - важка, що є незвичним для мене. Можливо, це є перевагою, адже не потрібно всією вагою тіла лягати на праску при сильних складках тканини. Новинкою для мене є симетрична форма підошви. Така конструкція дозволяє прасувати в будь-якому напрямі, повертаючи прилад на 360 градусів. Підошва праски вигнута, подовжена (довжина - 29 см), покрита покращеним керамічним покриттям. По всій площині розташовані 38 отворів для пару, який рівномірно розподіляється. Праска виробляє багато пару. Прогумована ручка зручна в експлуатації. Праска легко ковзає по тканині. Довжина шнура - 244 см. Закріплений на шарнірі, він може повертатись у різні сторони та не заважає працювати. Немає ручки температурного регулятора. Не потрібно то збільшувати, то зменшувати температуру. Праска працює при температурі 120 градусів. Стала температура підтримується з допомогою циркуляції пари. Тому не надійтеся спалити речі - це не вдасться. Тримаючи праску Panasonic NI-WT980 в руках, надіюсь, що знайшовся досконалий помічник у щоденній роботі!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
alenauib, задовільніть мою цікавість: тобто Ви пасуєте речі в хаотичному порядку, не звертаючи уваги на тип тканини, а паска сама налаштовує температуру?
alenauib
Для мене незвично, але не звертачи уваги на тип тканини, я прасую. Температура праски незмінна -120 градусів. Праска визначає необхідну кількість пару, який потрібен для прасування, і жодна тканина не горить.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися