Відгук

Гелена
Яке ж свято без бісквітного торта?! І без розпушувача тіста від #DrOetker #ДрОеткер! Готувала цю смакоту на Миколая і гостям сподобалось, просили рецепт, будь-ласка читайте та готуйте на здоров’я)) І назвала я його “Святковий”))) Вперше в ролі крему я використала ванільний пудинг від #DrOetker(приготовлений за рецептом на звороті упаковки). Для торта (27 мм) як у мене, необхідно 3 упаковки даного пудингу. Даний торт вийшов зовсім не приторним(я не дуже такі полюбляю), так як холодний пудинг додає свіжості, адже получається як желе. Він не є надто калорійним – у ньому зовсім не має масла, хто слідкує за фігурою – можна спокійно з’їсти замість одного кусочка аж цілих два)) Про розпушувач, який я використовувала, скажу коротко: Рекомендую! Коржі завжди гарно виростають, є пухкими, самого розпушувача не відчувається(він повністю розчиняється)! Щоб спекти такий тортик необхідно: Для одного коржа: 3 яйця(мають бути холодні) 3 ст. л. цукру 1 ч. л. розпушувача тіста 3 ст. л. муки Муку просіюємо і додаємо розпушувач тіста. Відділяємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером, поступово додаючи цукор, щоб стояли. До збитої білкової маси додаємо жовтки(просто перемішані) і поступово вводимо муку(краще це робити через сито). Дуже все легко я б сказала перекладаємо(а не мішаємо) і викладаємо у форму(застелену пергаментом та злегка змащену вершковим маслом). Печемо 30 хвилин при 180 градусів. Духовку не відкривати принаймі перших 20 хвилин. Далі формуємо торт: на нижній корж виливаємо уже зварений і застигший до стану густої сметани пудинг. Накриваємо другим коржем і у холодильник(бажано на ніч, ну хоча б на 4 години). Застигший тортик я полила кремом для торта із смаком шоколаду від #DrOetker. Одної упаковки мені хватило на цілий торт, зверху горішки та декор від #DrOetker! Готувати смаколики просто із #DrOetker #готуємозоеткер #Naproby #Напробу!!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися