Відгук

Boruda
Усім привіт! Ставши однією зі щасливих тестувальників, я отримала повний комплект Желфіксу і наступного ж дня приступила до приготування варення. Настправді, для мене ця пригода є подвійною, адже я не лише вперше використовувади Желфікс для приготування варення, але й взагалі вперше варила його :) Мабуть, однією з головних причин чому я не робила цього досі, був власне увесь процес варіння. Я активна людина, купа справ, маленька дитина, і досі не уявляла собі дня, який можна присвятити варінню варення. Для мене цей процес здавався вічністю. Але бажання спробувати усе взяло верх і щоб хоч якось пришвидшити отримання досвіду в приготуванні смаколика, я вирішила взяти участь у тестуванні. Отож, скориставшись рецептом на одній з пластикових карток з посилки, першими до експерименту долучились апельсини. На одну порцію вирішила купити 1,5 кг, щоб чистого продукту вийшов 1 кг. Поки син заснув на обідній сон, я встигла їх почистити, дрібно нарізати, закинути у банячок з широким дном, змішати пакетик Желфікс 2:1 з двома ложками цукру і додати отримане до апельсинів, довести усе це до кипіння, додати лимонну кислоту, досипати і перемішати 0,5 кг цукру і дати покипіти ще 3 хв. Швидко? Не те слово! Перша річ, про яку я подумала - "добре, що банки для консервування я підготувала завчасно, бо цей процес зайняв більше часу, аніж приготування самого джему!". Поки вареннячко ще гаряче, я розлила його по банках і перевернула догори дном на 5 хв. На цей момент консистенція маси була доволі рідкою. Проте, вже через хв 10, я зауважила, що варення загусло, і тепер у банці справжній апельсиновий джем. Правду кажучи, ми його ще не відкривали і не куштували, але я чомусь впевнення, що смакуватиме воно так само, як "смакував" мені процес його приготування :) д.с. наступним експериментом було варення з вишень. І його я опишу у наступному відгуку.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися