Boruda
Boruda
Знавець
Відгуки Boruda
Коментарі Boruda
Отримано лайків
3 Like
Boruda

Pampers - виправдана якість

Це був чудовий і позитивний досвід. ?
Вже з другою дитиною ми надаємо перевагу підгузкам та трусикам від Pampers. Проте, завжди користувались серією premium, оскільки я хвилювалась, що інші дитяча шкіра може не сприйняти, що призведе до подразнень.
Pampers Active Baby планувала спробувати десь коли донечці виповниться рочок, але випала чудова нагода спробувати швидше.
Донці 8 місяців. Згідно з вагою ми поки носили розмір 3. У тестувальному наборі нам надіслали 4-ку, що спершу мене трохи збентежило, та вже після першої примірки я заспокоїлась.

І ось чому:
➡️ Ризинки щільно прилягають до ніжок
➡️ Защібки дозволяють регулювати потрібний обхват животика, і навіть залишався запас. Тому, ймовірно, підгузки трішки маломірки
➡️ Висока спинка надійно захищає від протікань в положенні лежачи на спині
➡️ Структура підгузка дає йому змогу добре згинатись між ніжками і не виглядати надто об‘ємним
➡️ Можливість вбирати більший об‘єм рідини

Інформація про додатковий шар у підгузку, який дасть змогу дитині спати всю ніч була вирішальною для мене, коли подавала заявку на тестування. Тому ми в першу чергу вдягали його наніч. У віці 8 місяців моя дитина ще декілька разів прокидається на нічні годування і відповідно ще не здатна проспати усю ніч з сухим підгузком. А тому мені важливо не мучити її заміною підгузка, ну і звісно, не витрачати на це і свої час і сили ☺️

Результат:
➡️ Оптимальний час для нас вночі, без заміни підгузка - 9-10 год.
➡️ При знятті наповненого підгузка шкіри дитини залишалась практично сухою. Залежно від положення під час сну, спереду або ззаду могло бути більше рідини, але зазвичай розподіл був рівномірний.

Після тестування прийняла рішення, що Pampers Active Baby для нас хороший варіант підгузків наніч (вдень продовжуємо користуватись Pampers pants).

✅ досвід позитивний
✳️ однозначно рекомендуватиму спробувати (хоч розумію, що реакція у кожної дитини може відрізнятись)
? pampers one love ?
У відгука 0 коментарів
Boruda

Набір для тестування отримали

В першу чергу - дякую! Останнім моїм тестуванням був Желфікс від dr.Oetker і з того часу помітні зміни в брендуванні та сервісі компанії naprobu ??. Сайт привабливий і зручний в користуванні. Приємно вразила кур‘єрська доставка посилки і брендована коробка ?
Щодо вмісту коробки, отримала все, що повинно було бути. Не дуже розумію яким чином розподілялись розміри Pampers, оскільки в анкеті вказувала (якщо добре пригадую) вагу дитини. Ми отримали 4-ку, але носимо 3-ку. Звісно, протестуємо, але не впевнена чи результат буде 100% об‘ктивний.
У відгука 5 коментарів
Boruda
Для останнього джемового експерименту було обрано яблука. Їх любить уся сім‘я, особливо найменший :) Рецепту яблучного джему у наборі тестувальника не було. Але я, маючи вже неабиякий досвід у приготуванні варення з допомогою Желфікс, вирішила навіть не звертатись за порадою до гуглу. 1 кг чистих яблук дрібно нарізала, змішала у банячку з половиною склянки води, пакетиком Желфікс 1:2 (попередньо змішаним з 2-ма ложками цукру), довела усе до кипіння, додала решту цукру (в сумі 0,5 кг), поварила ще 5 хв і на останок додала доібку кориці. Вже заповнюючи останню баночку, було відчутно як джем стає густим. Аромат і вигляд те, що треба. Думаю, одна з баночок цього варення до зими не стоятиме :)
У відгука 2 коментарі
Boruda
Варення з вишень - експеримент номер 2, який я провела незабаром після апельсинового. Чому обрала саме вишні? Причин було 3: 1). ми любимо вишні :) ; 2). сезон вже завершується, а смак хочеться закарбувати на довше; 3). рецепт вишневого варення був в отриманій посилці, тому хотілося протестувати усе повноцінно. Найбільше клопоту у приготуванні цього варення приносить виймання кісточок, на це довелось витратити трохи часу, адже варити я зібралась подвійну порцію варення. Після того, як 1600 грамів помитих вишень без кісточок опинились нарешті в банячку, залишалось найпростіше - діяти по рецепту. Не так сталося, як гадалося, бо з якихось і досі невідомих мені причин, перед додаванням 2-х пакетиків Желфіксу 1:1, змішаних з 4 ложками цукру, я зовсім забула про воду.. хоча думала про неї увесь час і навіть підготувала. Мабуть, досвід у варінні варення, чи то пак його відсутність, дала своє :) Отож, довівши до кипіння вишні, змішані з Желфіксом, я поступово додала 1600 грамів цукру і постійно помішуючи дала масі покипіти ще 5 хвилин. Інтенсивність нагріву, до речі, довелось зменшити, оскільки маса почала в буквальному значенні "рости" і мало не перелилась з банячка. Далі, по вже пройденій раніше схемі - розлила варення у банки, закрила кришками, перевернула на 5 хв і додала до попередньої партії смаколиків. д.с. моїм останнім експериментом були яблука. д.д.с. до зими ми таки не витримали і вчора відкрили баночку апельсинового. думаю, до вечора спробуємо ще й вишневе з яблучним і я зможу залишити ще й смакові відгуки :)
У відгука 0 коментарів
Boruda
Усім привіт! Ставши однією зі щасливих тестувальників, я отримала повний комплект Желфіксу і наступного ж дня приступила до приготування варення. Настправді, для мене ця пригода є подвійною, адже я не лише вперше використовувади Желфікс для приготування варення, але й взагалі вперше варила його :) Мабуть, однією з головних причин чому я не робила цього досі, був власне увесь процес варіння. Я активна людина, купа справ, маленька дитина, і досі не уявляла собі дня, який можна присвятити варінню варення. Для мене цей процес здавався вічністю. Але бажання спробувати усе взяло верх і щоб хоч якось пришвидшити отримання досвіду в приготуванні смаколика, я вирішила взяти участь у тестуванні. Отож, скориставшись рецептом на одній з пластикових карток з посилки, першими до експерименту долучились апельсини. На одну порцію вирішила купити 1,5 кг, щоб чистого продукту вийшов 1 кг. Поки син заснув на обідній сон, я встигла їх почистити, дрібно нарізати, закинути у банячок з широким дном, змішати пакетик Желфікс 2:1 з двома ложками цукру і додати отримане до апельсинів, довести усе це до кипіння, додати лимонну кислоту, досипати і перемішати 0,5 кг цукру і дати покипіти ще 3 хв. Швидко? Не те слово! Перша річ, про яку я подумала - "добре, що банки для консервування я підготувала завчасно, бо цей процес зайняв більше часу, аніж приготування самого джему!". Поки вареннячко ще гаряче, я розлила його по банках і перевернула догори дном на 5 хв. На цей момент консистенція маси була доволі рідкою. Проте, вже через хв 10, я зауважила, що варення загусло, і тепер у банці справжній апельсиновий джем. Правду кажучи, ми його ще не відкривали і не куштували, але я чомусь впевнення, що смакуватиме воно так само, як "смакував" мені процес його приготування :) д.с. наступним експериментом було варення з вишень. І його я опишу у наступному відгуку.
У відгука 0 коментарів