Відгук

Ярослава1990

Чудова суміш для діток!

🐣ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД🐣
Суміш продається в металевих баночках по 400 і 800 грам, мене дуже тішить що саме банка, зручне транспортування, волога не потрапляє, не мнеться і не рветься нічого. Оформлена в біло-синьо-золотому кольорі, гарний дизайн і на банку нанесена вся необхідна інформація. Є інструкція в картинках, як її правильно розводити, думаю, всі матусі це знають. Склад хороший, намагаються максимально наблизити до материнського молока.
Також зазначено зміст всіх складових на 100 грам і на 1 ложку, дуже зручно. На дні упаковки знаходиться нанесення з номером партії та термін придатності. Термін придатності – 2 роки, але після відкриття банки – ТРИ ТИЖНІ. Збоку знаходиться захисна стрічка, що закриває. Відкривається досить легко та зручно, нерви та нігті зберігає. Зверху є прозора вставка на яку нанесена наклейка, що попереджає, що виробники оновили дизайн і рецептуру, під якою видно мембрану з фольги, ложку і щось новеньке) Мірна ложка ніжно-рожевого кольору (в потрійному комфорті була жовта), з невеликою перфорацією. У банці є борти, ложку потрібно класти саме на борти, а не кидати всередину банки.
🐣 Суміш. Зовнішній вигляд 🐣
Порошок молочного кольору, пахне молоком, досить розсипчаста. Підчас розчинення у воді комків не залишається, розчиняється чудово.
Смак. Вона солодка, пахне молоком, на смак також як молоко.
Короткий висновок – відмінна суміш, за прийнятною ціною, легко купити.
🟢 Переваги
✅Адаптований білок коров'ячого молока
✅Смак не гіркий
✅Доступність
✅Не залишає грудок
✅Збагачене вітамінами та мікроелементами
✅Дитина їла із задоволенням
✅Стілець нормалізувався
✅Зручна баночка
✅Хороше поєднання ціна-якість
✅Хороший склад

🔴 Недоліки
✔️Не виявлено
У відгука 3 коментарі
Модератор Ірина
Доброго дня! Дякую за корисний та розгорнутий відгук. Я ще не мама, але навіть мені було цікаво читати ваші враження та деякі моменти взяла собі на майбутнє, на що звернути увагу. Дякую Вам!
Модератор Ірина
Також нагадую вам, що за умовами проєкту важливо залишити по одному відгуку на кожному з наступних сайтів: pampik.com, rozetka.com.ua, panama.ua
Ярослава1990
Модератор Ірина, 👌
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися