Відгук

Julia S.

Ескперимент з поліпшення сну

Отримала посилку. Встигла зовсім забути, що подавала заявку на участь у такому проекті, був приємний сюрприз.
Загалом моя проблема зі сном - багато в чому моя власна вина, а також природна схильність лягати пізно. Ось і зараз пишу цей відгук ледь не о першій годині ночі. Мені просто подобається, щось читати або робити коли тихо і усі сплять)). Проте мене постійно турбує, що я пропускаю ті самі "цілющі" години сну до півночі, які гарно впливають на наше здоров'я так красу. Останнім часом додалися ще й часті хаотичні пробудження з причини повітряних тривог. Я сплю у фітнес-браслеті, який у тому числі оцінює якість сну - і результати останнім часом особливо невтішні. Тому я спробую провести експеримент з налагодження сну. Як з допомогою данного спрею, так і адміністративними методами (раніше лягати). Коли я лягаю спати не дуже пізно, то через багаторічну звичку лягати посеред ночі не можу заснути. Сподіваюся, що саме у цьому допоможе тестований засіб. А також сподіваюся на поліпшення якості сну. бо той же браслет вказує на малу кількість "глибокого" сну, коли ми найкраще відпочиваємо.
У короці був також персональний план сну. Хочу спочатку пройти тест на якість сну, який там пропонується (хоча і так знаю, що він не дуже, але цікаво на скільки поганий). Також планую до початку вживання вивчити склад. Мені нічого не відомо про рослинні екстракти у складі препарату, тож хочу дізнатися більше. Дуже жаль, що маю лише 14 діб на тестування. Адже у плані треба оцінити свій стан через 10 днів, а потім через 20 та 30. В будь-якому разі, у кінці другого тижня поділюся відгуком і результатами на той момент.
У відгука 7 коментарів
Анастасія Винокурова
А я хотіла подати заявку, та якось забула та не встигла. Напишіть потім як вам допомогло чи ні.
Julia S.
Гаразд, звичайно напишу. Сььгодні заміряла індекс якості сну згадно їхнього тесту - 14. Буду порявнвати у кінці експерименту
Анастасія Винокурова
Julia S., що за тест, де його можна подивитись, щоб пройти?
Julia S.
Анастасія Винокурова, QR код э у буклеті, який нам прислали. Також ви можете зайти у проект з тестування Мелоксоніну і там буде посилання "прости тест". Воно вас перекине на сайт виробника з тестом.
Анастасія Винокурова
Julia S., Дякую, вже знайшла, пройшла, у мене по всим трьом тестам щось все не дуже добре...
Julia S.
Анастасія Винокурова, залишила другий відгук. Але мені поки не дуже допомогло. Ще можу відписати через 30 днів, коли закінчу приймати
Анастасія Винокурова
Julia S., буває таке що не всі препарати допомагають, у кожного різні чутливість до них..
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися