Відгук

TaniaM

Відгук про Мелоксонін №2

Як я вже казала з першому своєму відгуку, проблеми зі сном в мене були серйозні, а початок прийому Мелоксоніну - обережним.

Я дуже рада, що спочатку вирішила проконсультуватись зі своїм лікарем стосовно прийому, враховуючи прийом антидепресанту. І це комбо мене зараз буквально рятує, адже антидепресант надавав мені енергію вдень, а Мелоксонін нарешті подарував мені солодкий сон з приємним швидким засинанням.

Через тиждень з початку прийому Мелоксоніну я перейшла на 2 розпилення щовечора перед сном (орієнтовно о 22:30). До 23:00 в 100% випадків я вже спала. А нічні прокидання були лише через тривогу. До речі, ще один страх в мене був - це занадто міцний сон, через який я не буду чути сигнали тривоги або будильник. Цього не сталось, і я дуже рада. Так, через нічні прокидання (виключно під час тривоги) я відчувала себе трошки "розбитою", але коли нічних тривог не було - на ранок я відчувала себе виспаною та енергійною.

Разом з препаратом в посилці був цікавий трекер - персональний план сну. Я, на жаль, не настільки дисциплінована, тому поки що відклала його, натомість використовувала трекер фітнес-браслету, який відслідковує сон (користуюсь ним вже більше 3 років). Завдяки йому я чітко побачила позитивні зміни. Подекуди мій сон сягав 8 годин, це насправді фантастика, бо я не пам'ятаю такої довжини сну з початку 2022 року.

За рекомендацією свого лікаря, я буду поступово зменшувати прийом Мелоксоніну для експерименту, чи залишиться зі мною 8-годинний сон з легким засинанням після повної відміни препарату.

Але загалом я на 100% задоволена результатом. І тепер вже не боюсь мелатоніну :)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися